Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi a linkeket, este megvizsgálom őket közelebbről.
Tény hogy ingyen cuccnak kevesebb a becsülete, de mentségemre legyen mondva hogy:
- tulajdonképpen a fizetésem kurtaságának ellensúlyozására kaptam én is laptopot (és ''nyúlom le'' azóta is az újabb beszerzéseket
), tehát nem egészen ingyen van azért.
- a korábbi gépeim is ugyanebben a státusban szerepeltek, tehát az összehasonlítás során a hozzájutás mikéntje nem oszt nem szoroz
- egy értékelés során talán nem is baj, ha az ember szeme nem párásodik be a nehezen megszezett jav iránt érzett elfogultságtól
Ha a ventit és a sípolást sikerül valahogy elhalgattatni, akkor azzal a csalódás zöme ki is lesz pipálva, mert amúgy jó kis masina ez. Majd veszek hozzá egy kis passzív usb hubot. Arra meg eddig is nagyon vigyáztam hogy ne üssem-vágjam a készüléket (nincs is az Aceren egy karc se...), legfeljebb ezután is fogok
Hogy ne csak morogjak, megemlítem, hogy a WLAN-ja impozáns. Ahol a TM8000 csak 2 AP-t talál, ott ez 5-6-ot.
Viszont megint csak nem állhatom meg szó nélkül: csináltak rá egy egykezes zárat a fedélre. Néztem is, mondom, zannya, ezek mindenre gondolnak, nemhiába ez IBM... Hát nem. A gép alja nem elég nehéz, pontosabban ehhez mérten a fedél túl nehezen nyílik, így továbbra is csak két kézzel nyitható. Így fuserálódik el egy jó megoldás egy nulladolláros figyelmetlenség miatt
Most már csak az akksiidőt kell szemléznem, kíváncsi vagyok mit bír.
Összességében nekem továbbra is bejön a TP, és ha valaki azt kérdi hogy mit vegyen (nem a félmillás prémium kategóriából) akkor továbbra is habozás nélkül R60at fogok mondani. A T-vel szemben az R60 határozottan pozitív csalódás.
Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Micro Four Thirds
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Acer Nitro 5 AN515-55
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), tehát nem egészen ingyen van azért.