Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Látva a fórumban repkedő típusokat mint T400, T500, W500, lehet hogy kicsit idejétmúltnak fogjátok tartani a kérdésemet (kérésemet), de azért remélem még emlékeztek a régebbi korok meghatározó gépeire és így tudtok segíteni nekem
Immáron 8 éves lesz jelenlegi ThinkPad T23-mas gépem, mely tökéletesen teszi a dolgát, azonban elkezdtem keresgélni az utódját. Maximálisan 120 ezret tudnék áldozni rá, azonban elég nehéz választani a lehetséges típusok közül.
Mivel még most is tökéletesen elégedett vagyok jelenlegi masinámmal, így szinte kizárólag a T-szériában gondolkodom. Az egyik jelölt egy ThinkPad T43 a köv paraméretekkel:
-1,86 cpu
-x300 ati
-14"1 sxga Tft
( IBM által felújított gép)
Ezek a főbb jellemzők a többi könnyedén változtatható.Testvérem azonban azt vallja, hogy a több magos procik korában már lehet, hogy inkább még tovább kellene tekinteni.
Így gondoltam a T60-ra is:
-2*1.86
-x1300
-14"1 xgaEddig egyetlen T60-as géppel találkoztam, azonban annak a zsanérja egy MSI wind-ével vetekedett. Emiatt, valamint amiatt, hogy a T60 a 60-as széria első tagja van bennem egy kis félsz ezen típussal szemben ( ami lehet hogy alaptalan)
Elsődlegesen office-szal dolgozom jelenlegi gépemen is, valószínűleg az esetleges utód sem kapna komolyan kiképzést, csupán office- munkák, kiegészülve az alap multimédiás igényekkel. Azonban rendkívül fontos az aksis üzemidő, ugyanis állandóan úton vagyok.
Megfordult a fejemben a T61-es is, azonban ez már átlépi a 120 ezres határt, nem hiszem, hogy ezen belül kapható. Némileg még a Z60t-n is filóztam, azonban ez a típus annyira ismeretlen számomra, hogy emiatt, meg az intel 950-es VGA miatt azt hiszem ez egy kizárható alternatíva.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszan írtam le a dilemmámat, tudom, hogy ezzek már részben egy letűnt korszak "elit harcosai" de azért remélem tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönök minden javaslatot.
Üdvözlettel Gábor
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest