Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mobil flották
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok!
Látva a fórumban repkedő típusokat mint T400, T500, W500, lehet hogy kicsit idejétmúltnak fogjátok tartani a kérdésemet (kérésemet), de azért remélem még emlékeztek a régebbi korok meghatározó gépeire és így tudtok segíteni nekem
Immáron 8 éves lesz jelenlegi ThinkPad T23-mas gépem, mely tökéletesen teszi a dolgát, azonban elkezdtem keresgélni az utódját. Maximálisan 120 ezret tudnék áldozni rá, azonban elég nehéz választani a lehetséges típusok közül.
Mivel még most is tökéletesen elégedett vagyok jelenlegi masinámmal, így szinte kizárólag a T-szériában gondolkodom. Az egyik jelölt egy ThinkPad T43 a köv paraméretekkel:
-1,86 cpu
-x300 ati
-14"1 sxga Tft
( IBM által felújított gép)
Ezek a főbb jellemzők a többi könnyedén változtatható.Testvérem azonban azt vallja, hogy a több magos procik korában már lehet, hogy inkább még tovább kellene tekinteni.
Így gondoltam a T60-ra is:
-2*1.86
-x1300
-14"1 xgaEddig egyetlen T60-as géppel találkoztam, azonban annak a zsanérja egy MSI wind-ével vetekedett. Emiatt, valamint amiatt, hogy a T60 a 60-as széria első tagja van bennem egy kis félsz ezen típussal szemben ( ami lehet hogy alaptalan)
Elsődlegesen office-szal dolgozom jelenlegi gépemen is, valószínűleg az esetleges utód sem kapna komolyan kiképzést, csupán office- munkák, kiegészülve az alap multimédiás igényekkel. Azonban rendkívül fontos az aksis üzemidő, ugyanis állandóan úton vagyok.
Megfordult a fejemben a T61-es is, azonban ez már átlépi a 120 ezres határt, nem hiszem, hogy ezen belül kapható. Némileg még a Z60t-n is filóztam, azonban ez a típus annyira ismeretlen számomra, hogy emiatt, meg az intel 950-es VGA miatt azt hiszem ez egy kizárható alternatíva.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszan írtam le a dilemmámat, tudom, hogy ezzek már részben egy letűnt korszak "elit harcosai" de azért remélem tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönök minden javaslatot.
Üdvözlettel Gábor
Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Macbook air m2 97% (karcmentes) + ps5 digital 2 karral.
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest