Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Dam0n
csendes tag
Időközben szert tettem egy ilyenre.
Tegnap kaptam kézhez. Este beállítottam mindent (ujjlenyomat, jelszó, hálózati profilok, stb.), regisztráltam a gépet és az XP-t, majd nekiálltam recovery disc-et készíteni. Kért egy CD-t, megírta, visszaellenőrizte és ennyi. Vártam, hogy kérje a következő lemezt, vagy egy DVD-t, de nem, semmi. Oké, gondoltam, nem telepítettem még úgyse semmit, és egy XP telepítő is simán elfér egy CD-n.
Következő lépésként frissítettem az oprendszert, aminek a vége az lett, hogy az újraindítás után nincs hálózat. A ThinkVanage-ben létrehozott profilok megvannak, de vezetéken nem tud csatlakozni a router-hez, a WLAN-t meg nem tudom bekapcsolni, pedig eszközkezelőben nincs letiltva. Akárhol kattintok a WLAN "on"-ra, nem ér semmit (a csúszka a gép elején "On" állásban van). Viszont ami ennél is furcsább, hogy a "Hálózati kapcsolatok" menüben/ablakban nincs semmi. Pedig ugye itt kellene lennie a vezetékes, vezeték nélküli hálózatnak és a firewire-nek, de egyik sincs sehol. Eszközkezelőben mindegyik aktív, felkiáltójel egyiknél sincs. Szerintetek mi lehet a gond és hogyan lehet orvosolni?A másik, amivel nem vagyok kibékülve, hogy egy 142GB partíció van csak. Lehet, hogy a notebook.hu-nál leszedték a rejtett partíciót? Hogy tudom kideríteni, hogy megvan-e még? Azért kérdem, mert lehet hogy az előző problémát is megoldaná, ha újra partícionálnám a vinyót, és a rejtett részből visszaállítanám az eredeti rendszert (ez esetben jól gondolom, hogy nem okozna gondot, hogy már két partíció van, nem egy?).
Viszont ha nincs meg a rejtett partíció, akkor az összes ThinkVantage progit le lehet valahonnan tölteni, vagy csak egy részét?Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest