Hirdetés

Aktív témák

• Dam0n

csendes tag

Időközben szert tettem egy ilyenre.

Tegnap kaptam kézhez. Este beállítottam mindent (ujjlenyomat, jelszó, hálózati profilok, stb.), regisztráltam a gépet és az XP-t, majd nekiálltam recovery disc-et készíteni. Kért egy CD-t, megírta, visszaellenőrizte és ennyi. Vártam, hogy kérje a következő lemezt, vagy egy DVD-t, de nem, semmi. Oké, gondoltam, nem telepítettem még úgyse semmit, és egy XP telepítő is simán elfér egy CD-n.
    Következő lépésként frissítettem az oprendszert, aminek a vége az lett, hogy az újraindítás után nincs hálózat. A ThinkVanage-ben létrehozott profilok megvannak, de vezetéken nem tud csatlakozni a router-hez, a WLAN-t meg nem tudom bekapcsolni, pedig eszközkezelőben nincs letiltva. Akárhol kattintok a WLAN "on"-ra, nem ér semmit (a csúszka a gép elején "On" állásban van). Viszont ami ennél is furcsább, hogy a "Hálózati kapcsolatok" menüben/ablakban nincs semmi. Pedig ugye itt kellene lennie a vezetékes, vezeték nélküli hálózatnak és a firewire-nek, de egyik sincs sehol. Eszközkezelőben mindegyik aktív, felkiáltójel egyiknél sincs. Szerintetek mi lehet a gond és hogyan lehet orvosolni?

A másik, amivel nem vagyok kibékülve, hogy egy 142GB partíció van csak. Lehet, hogy a notebook.hu-nál leszedték a rejtett partíciót? Hogy tudom kideríteni, hogy megvan-e még? Azért kérdem, mert lehet hogy az előző problémát is megoldaná, ha újra partícionálnám a vinyót, és a rejtett részből visszaállítanám az eredeti rendszert (ez esetben jól gondolom, hogy nem okozna gondot, hogy már két partíció van, nem egy?).
    Viszont ha nincs meg a rejtett partíció, akkor az összes ThinkVantage progit le lehet valahonnan tölteni, vagy csak egy részét?

Előre is köszi a válaszokat!

Aktív témák