- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
értem már mire gondolsz, de sztem ez majdnem minden háznál előfordul, haogy valami nem stimmel, pl gyakori hiba h a vidkarin lévő fémlemez aminek illeszkednie kell a ház hátulján a lukban, illetve középre kellene esnie, addig a ház hibájából a kártya helye illetve a a luk nem teljesen esik egy helyre, ami sztem azért durva merrt az ATX, microATX szabvány pontosan megadja a csavarok helyét, illetve hogy hova esik a vidkari, és mégse képesek a slotokat jól megoldani a hozzájuk tartozó kis lukkal eggyütt.
Nekem végülis egy Point of View Maximum lett, majd írok h milyen, ill majd teszek fel képeket. -
-
Pero
senior tag
google nekem is a barátom, de én saját képekre gondoltam, majd legközelebb konkrteizálom., de azért köszi
-
Pero
senior tag
hali.én is ilyesmin gondolkozom, tudsz küldeni képet róla, este nem zavaró a kék ledes venti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest