- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.t.a.
senior tag
Két slotos kártyát nem próbáltam benne, de egy 3850 simán bele fér, úgy hogy ott van egy vinyó mögötte. Azért a vga tápját érdemes előre csatlakoztatni, és csak utána a PCIe-be rakni a karit. A kék venti este nem zavaró, viszont a PowerLED-nek nagyon szúrós a fénye. Azt nem mondanám, hogy a könnyű szerkezet nem ment a minőség rovására, de simán hozza az átlagot. Aki már használt TT házat az tudja, hogy precízebbek szoktak lenni. Ennek ellenére szerintem pofás kis ház. Könnyen szerelhető, jók a por szűrők és halkak a ventik.
Még annyit hogy nekem az egyik USB nem működik felül, pedig jól van bekötve. Illetve kicsit rövidek a vezetékek hozzá. Alig értek el az alaplap aljára. Érdemes némelyiket az alaplap alatt elhozni.
-
Vassili
tag
Na van kép meg írás amolyan teszt szerűség a logouton. Nézzétek!
-
Pero
senior tag
értem már mire gondolsz, de sztem ez majdnem minden háznál előfordul, haogy valami nem stimmel, pl gyakori hiba h a vidkarin lévő fémlemez aminek illeszkednie kell a ház hátulján a lukban, illetve középre kellene esnie, addig a ház hibájából a kártya helye illetve a a luk nem teljesen esik egy helyre, ami sztem azért durva merrt az ATX, microATX szabvány pontosan megadja a csavarok helyét, illetve hogy hova esik a vidkari, és mégse képesek a slotokat jól megoldani a hozzájuk tartozó kis lukkal eggyütt.
Nekem végülis egy Point of View Maximum lett, majd írok h milyen, ill majd teszek fel képeket. -
MeSMok
csendes tag
-
-
MeSMok
csendes tag
hello
a toolless design miatt nem okoz gondot egy 2 helyet foglaló VGA beépítése?
egy 8800GTS elfér benne gond nélkül? (és GTX?)
reviewt várom
thx -
Vassili
tag
Majd csinálok róla ha Vissza megyek a koliba...Egyébként írok egy tesztet róla majd Logoutra ha érdekel nézd majd meg jövő 7 végére kész lesz.
-
Pero
senior tag
google nekem is a barátom, de én saját képekre gondoltam, majd legközelebb konkrteizálom., de azért köszi
-
Pero
senior tag
hali.én is ilyesmin gondolkozom, tudsz küldeni képet róla, este nem zavaró a kék ledes venti?
-
Vassili
tag
3,8 KG full aluminium, nagyon könnyű mikor megvettem asszittem nincs is semmi a dobozba. De a súlya nem ment a minőség rovására, a két 12es venti meg szép halk!
-
Vassili
tag
Ha jól szét néztem akkor még nincs topikja ennek a háznak.
Én most vettem egyet az edigitalba 21k-ért. Nagyon bejön IMÁDOM!
Úgyhogy egy Nagyon Nagy UP a háznak!
Írjatok Kinek mi a tapasztalata ezzel a Tt-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest