- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Titinho #21497 üzenetére
Nem kell a fő sztorit végigvinni a kiegészítők elkezdéséhez, nyugodtan elkezdheted ill. végigjátszhatod őket úgy, hogy a fő szálat nem fejezted be.
(#21499) TheNewDawn: Na ezt nem tudtam, én közben csináltam meg őket, amikor a fő szálra ráuntam. (Amúgy nekem 5 évbe és 228 órába került végigjátszani a játékot, egy hete fejeztem be
Persze mellette végigjátszottam egy csomó mást is ez alatt az idő alatt is, néha hosszú hónapokra félreraktam, de ezzel együtt a generáció egyik legjobb játékának tartom.)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Titinho #21494 üzenetére
Pont azért való szerintem Triss Geralthoz, mert amúgy igaz amit írtál, de Geraltban van jó is bőven, és Triss sokkal inkább ki tudja/tudná hozni belőle
De ez off, hogy a hozzászólásodra reagáljak : NAGYON messze van a vége még, a story kb 3/4 énél vagy, szóval ha beleveszem a DLC ket is, akkor most vagy nagyjából a felénél. Szóval ne aggódj, elrontani meg úgymond nem lehet, rengeteg alternatíva van mindenhol , és biztos lehetsz benne, hogy rengeteg küldetés is, ami úgymond rejtett és nem csináltad meg.
Erre való a NG+, hogy ott mindig mindenhol másképp döntsünk, és rácsodálkozzunk hogy mennyire brutál sok contect van a játékban és másképp is alakulhatnak a dolgok.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Titinho #21266 üzenetére
Pénz? Persze hogy kell, akár 200.000 et is el lehet verni. Hogy mikre? A nagy részét a többiek leirták már, de hát azt se feledjük hogy azért ha Trissel mondjuk Novigrádban szépen elszaladunk egy bevásárlóközpontba , egy kis parfüm, fülbevaló, nerc , jó kis báli ruci meg jelmez a partikra és a többi és máris ott lehet hagyni egy vagyont
-
válasz
Titinho #21266 üzenetére
a komoly páncélok és fegyverek legyártáshoz vagy brutál sokat farmolsz, vagy bizonyos nyersanyagokat kénytelen leszel megvenni a kovácstól, illetve maga a munkadíj sem kevés.
később az első kiegészítőben a rúnaművesnél lehet otthagyni egy nagyobb település éves költségvetését, a másodikban meg a mesterszintű páncélszettek gyártása viszi el talicskaszám a pénzt (egy teljes macskaszett legyártására azt hiszem valami 80.000-et költöttem el, úgy, hogy rengeteg nyersanyagot én adtam a kovácsnak) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest