- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Pedig az acélkard leírása ott van a Borsody aukciósház pincéjében, a küldetéshez kellő dobozkától balra lévő ládában. (#5942) atainprison
Hát, én első nekifutásra megtaláltam az ezüstöt is, csak az idő lejárt, mert ugye mindent fel akartam fedezni, mert a fene tudta, hogy mit is kell csinálni. Másodszorra egyből a kardért mentem először, aztán a barlangba felszedni a pénzt meg az ékszereket, aztán rohantam a házba. Ott kifosztottam a szekrényeket, majd jöhetett a finálé. -
ingalls
senior tag
Új játékként indítottam a Hos-t. Elsőre csak ott láttam lehetőséget a kiegészítő elkezdésére. NG+-ban épp a bárónál jártam DM módban, de minden egyéb mellékküldetést is kivégezve, Keirán is túl.
El kell gondolkoznom, hogy visszatöltsem-e a kieget, mert ebben is van már vagy 3-4 órám. Nem tudom, van-e kedvem egyelőre újra kinyírni a
és kiszabadulni abékakirályt , stb.hajóról Más: vajon
-val való viszony hogyan befolyásolja egy esetleges későbbi részShani szálait? Ez aromantikus valahogy sokkal közelebb áll a stílusomhoz, valóságosabb jellem.hölgy -
marilllyo
veterán
"witcher set"...ez mit jelent pontosan?
A story-ra semmilyen hatással nincs ha NG+ -ban játszod? Mert biztos, hogy újrakezdem...több dolog miatt is...de akkor már NG+ -ban tenném.Totál beszívott amúgy a cuccos. Ezt ugye "ingyen" kaptam PS4-re...de most úgy vagyok vele, hogy megveszem magamnak meg egy szízön pesszt is. Tényleg...ez a játék megéri minden egyes fillért.
-
S1M0N
senior tag
Hát igen, anno az egyik trailerben látott
"nyali-falijuknál" egészen másféle dologra gondoltam a hölgyeket látva, erre meg játék közben... -
ingalls
senior tag
+1. Inkább megtörték a játékmenetet, de tudtam, hogy gondot nem fog okozni, tekintve, hogy elég csíter karakter. Inkább azt kívántam sokszor, hogy bárcsak ezt vagy azt a boss-t inkább vele verhessem le, mint szegény Gerált-tal bukfencezzem ide-oda.
Abban én is egyetértek, hogy jobb így, mintha valaki ( ) elmesélné.khm, ez a báró dolog már viszont szpojler volt, elektrotank uram -
boost
veterán
Ez az arány teljesen normális, sajnos. A filmeknél is pont ennyi az arány, meg már az AAA videójátékoknál is.
A bevételről annyit tudni, hogy tegnap v tegnapelőtt jelentették be, hogy az első félévben ( szerintem ez üzleti félév lehet, tehát július végéig v aug végégig) 66millió USD nyereséget termelt a cég. Annyi kiderül, hogy tutti nem volt veszteséges a projekt, bár a fejlesztés költségét már biztos korábban folyamatosan leírták, és a marketing egy részét az előző fél évben kellett szerintem kifizetni. Én egy 30 és 50 millió közé teszem a Witcher 3 nyereségét. Konkrét számokat nem tettek közzé még.
-
sheep
addikt
szerintem a kérdőjelek nem számítanak bele, bár nem néztem hogx kapok-e xp-t értük.
Én minden térképen az összes kérdőjelet kipucoltam, és 35-ös szinten fejeztem be.
Az összes witcher küldetést, kincsvadászatot, fő és melléküldetést is megcsináltam, már csak a gwyntes küldik vannak. -
Zerdal
tag
Én sem értettem. A Kaer Morhen-i csatához 27 -es szinten kezdtem neki. Mire egyáltalán elkezdődött a csata már 30 lettem. Onnantól meg 1000 xp kellett csak egy szinthez. előtte meg 2000. Utána csak a fő küldetést csináltam csak. A többit hanyagoltam. A végső csatát 35. szinten kezdtem. De már szürke volt a küldi.
-
ingalls
senior tag
Igen, ez a járék megéri a pénzét. Ilyet én még nem csináltam, de tényleg volt olyan is, hogy egyszer csak megálltam az erdőben naplementekor és nem akartam elmozdulni, csak néztem a fényeket és a dombokat, a tájat és hallgattam az erdőt. Már ezért az élményért megéri, mert nálam ilyet eddig még semmi sem volt képes elérni.
És akkor még nem mondtam semmit, hogy mennyi tartalom van benne. -
Mike
veterán
Ott a Fallout 3. A harmadik karakteremmel, kivel már tényleg mindenhová elmentem, minden babát megszereztem, csak az alapjátékba több mint 300 órát toltam
Ebben a játékban a kiirt idő mit jelent? ennyi nap telt el eddig a játékban, vagy ennyit játszottam vele?
(#4258) sheep
nem az XP-ért kell bóklászni -
sheep
addikt
"kevesebb xp-t kapsz ami túlfejlődés ellen véd"
Na nekem pont ez a gond.
Véd a túlfejlődéstől?
WTF, egy RPG-ben nem fejlődhetsz úgy ahogy akarsz? Büntetnek ha túl gyorsan fejlődsz?
Nem is értem ezt hogyan gondolták a fejlesztők.
Az milyen már hogy egy karaktertápolásra való rpg-ben büntetnek ha fejlődik a karaktered.
Mintha a forma 1-ben köteleznék a Mercit hogy fojtsa le a motort mert a többiek nem tudják beérni...
Így max. 35-ös szinten befejezed ma maximálisan kipucolod a térképeket és mindent megcsinálsz. Ha meg felét kihagyod akkor 2-3 szinttel leszel csak lemaradva. Így nem igazán éri meg bóklászni ha az ember xp-t akar gyűjteni.Amúgy ez nem leszólás, maximális tiszteletem a fejlesztőknek, az évtized egyik meghatározó játéka nálam.
-
Lidl
senior tag
Pedig jobb, ha átmész, mert a főküldetések szürkék lesznek Skellige-n.
Nekem simán szürke az összes főküldi Skellige-n, mert elhúztam a mellékekkel, meg a witcher felszerelésekkel.
És ezek szerint azokat a nagy XP-ket bukjuk, amik a főküldikért járnak.donki: Természetesen így van. De remélem a teszteket nem úgy csinálják, hogy a driver-ben piszkálnak, mert akkor elmehetnek a búsba
És ezét nehéz a hardver vásárlás, ha nem tudod kipróbálni. Én is csalódtam az i7-4790-ben. Egy i5-2500K-t cseréltem le, és nem voltam elragadtatva a különbségtől. De biztosan nem ért 50k-t, amennyivel többet kiadtam ráKöszi
Lidl -
genndy
addikt
Nincs szett bónusz. Viszont kb. a witcher cuccoknak a legjobb a statjuk ugyanazon szinten azért érdemes használni. Persze használhatsz mást is, csak ne dobd el a witcher cuccot, mert a meglévőt tudod továbbfejleszteni. Ha eldobod akkor kezdheted elölről, tök sok nyersanyag meg pénz.
-
Anubris
őstag
Lehet venni olyan főzetet 1000-ért ami újra eloszthatóvá teszi a képességeidet.
Sajnos ahhoz, hogy bármelyiket is kitudd hatékonyan fejleszteni más ágakra is kell pontot költened, így pl nálam, függetlenül, hogy csak a gyors támadások érdekeltek, a nehéz támadásokra is sok pontot raktam.
Szerintem inkább a gyors támadást éri meg fejleszteni, mert a legtöbb esetben nincs idő a lassú támadásokra.
A hasítás egy jó képesség lenne, mert a páncél védelmet is átütöd vele, de nagyon lassú, így én inkább igni vagy egyéb képességeket használok ez ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged