Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Brett001 #10516 üzenetére
Nekem van controllerem is, sokan arra esküsznek, nálam ott elbukott a dolog hogy szinte lehetetlen a lóval vágtatás közben ugorni controlerrel
Amig billentyün ez alap dolog.
Lesznek más fegyverek is, tudsz venni, meg testekből tudsz majd lootolni, de szerintem a leghatékonyabb a két kardos felállás. Ez a játék a Witcher könyvekre alapul, tehát már jól felépitett lore van mögötte, és a lore szerint a witcherek két kardot használtak, kardokkal gyakoroltak, ezzel lettek kiképezve, stb.
Bár annyiban pontatlan a játék, hogy tudtommal (még nem olvastam a könyveket) a könyvekben az ezüst kardot csak a legkomolyabb küzdelmekben használták szörnyek ellen, és a gyengébb szörnyek ellen is a sima acél kardot használják. Ezzel szemben a játékban le van egyszerüsitve a dolog: szörnyek ellen ezüst kard, nem szörnyek ellen meg acél. De van rá mod
Meg amugy a játékban az ellenfél életerejének a csikja szine is mutatja hogy milyen kard kell elene, az ezüst szinüek ellen kell az ezüst kard, a piros szinüek ellen meg a sima acél.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon
- ELADÓ - Amazon Kindle 2024 16GB Black (ÚJ, SZÁMLÁVAL)
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, 4GB Radeon - garancia (59)
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest