- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
bAtt001 #13079 üzenetére
Eddig még nem okozott nagy problémát a megfelelő taktika, szerencsére elég széles a lehetőségek tárháza ,de mivel a (nyílpuskán kívül) a legtöbb fegyvert, képességet, jelet, főzetet, bombát használom a harcokban így azért elég hamar rájövök egy-egy ellenfélnél milyen kombó hatásos csak időnként elfogy már a türelmem
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
bAtt001 #13077 üzenetére
Már a pókokkal is ki volt a tököm megmarnak -elfutnak-leköpnek-megmarnak-eluftnak igazi szívatás eszencia....
Ó drága búzakenyér....ez meg az én legnagyobb félelmem lett .... akkor vehetek majd megint új klaviatúrát.....
pedig eddig olyan fain boss harcok voltak
Imrelith-el több kört is lenyomtam.... de ez a "félelem" a "a lidércé Iris" meg a pofátlan "gondnok" e má tú mács..... -
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
bAtt001 #12769 üzenetére
nem lehet utolérni őket sehogy, k.rv. idegesítőek. legjobb amikor van 4-5 darab, egy leköp a hálóval és mind egy időben támad meg, sok sikert hogy túléld. egyetlen gyenge pontjuk hogyha egyszer meg tudod ütni akkor le lehet őket darálni ha közben nem támad meg épp egy másik.
-
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
bAtt001 #12732 üzenetére
Köszönöm ez a térkép nagyon hasznos meg azt is jelöli megfelelő-e a kovács szintje, úgyhogy sikerült megoldani vele most már mehetek szörnyeket aprítani nagyobb sebzéssel és 20% extra tapasztalatért....
Remélem találok valami jobb pácélt is mert az eddigiek nem tetszettek és ezért még mindig az van rajtam amivel a játékot kezdtem
hiába vacak .....
Valahol láttam egy leírást a 16 dlc-ben lévő páncélok helyeiről is csak elfelejtettem ,hogy hol....
-
BüszkeeSAAAS
tag
válasz
bAtt001 #12729 üzenetére
Lenne még egy kérdésem; hol találok Velenben fegyverkovácsokat? Mert a Feketeág-i kovács nem hajlandó velem szóba állni még csak meg sem jelenik a feje felett az interakcióhoz szükséges parancs, van valami ötlet? Szeretném megcsináltatni a Griffkardot sőt most véletlenül a javított verzióra is rábukkantam végre lenne egy jó ezüst kardom erre ez a "hule budzi kocsog" nem hajlandó velem szóba állni....
Ez igaz ,de a úgy érzem a játékmenet legtöbbször a pozitív hozzáállást részesíti előnyben persze ez nem ront a lényegen sőt ellensúlyozza a karakter stílusa baromi jó szövegeket írtak neki. Meg a mellék szereplőknek is... a Véres Bárót nem lehet nem kedvelni
amikor a baziliszkusz felkapja a levegőbe és üvölt ,hogy fuuuuck azon kinyúltam
többek között.
-
dave118
senior tag
válasz
bAtt001 #12655 üzenetére
+még van 3. szint is amihez 15 rongy kell
nézz utána milyen + képességeket lehet "bájolni" a felszerelésekbe milyen szinten. én a 3. szint "könnyítés" dolgot használom a páncélba. egyébként zsetont szerezni nem túl nehéz: pl. bandita központok teljes loot-ja, volt hogy 6-700 tonnányi holmival mentem kovácshoz
Keszeg bírja keményen
-
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
bAtt001 #11293 üzenetére
Mert most nem lehet azt a cdpr introt sem elnyomni. Meg az emlîtett dolgokon túl van olyan hogy a kuldetes kozben god modeba valtanak a szornyek és a terkep alatti kis leírásban zarojelben odakerul az pl [debug] menj a barlangba.
Más.
A kodos szigetes figyelmeztetésnél hagy szazalekon vagyok? Utana tudom meg a missionokrt csinalni? Csak +2-1 es attol felfelé levő missionok maradtak.
-
válasz
bAtt001 #11267 üzenetére
1-1 jobb mod az újrajátszási faktort is erősen befolyásolja. Már 350 órám van a játékban, ami nekem rekord egy egyszemélyes játéknál. Ennyit csak Guild Wars-ban toltam, de hát az MMO.
A kényelem relatív, én néhány konzolparanccsal rövidre tudok zárni kifejezetten időrabló dolgokat a játékban.
Vagy ott van az XCOM2 is meg az Ironman mód. Némi utánajárással megoldottam, hogy a mentés file-ját 5 percenként mentse el egy másik könyvárba, időkóddal megtoldva. El nem tudom képzelni, hogy ilyenekért konzolon szívjak
S itt sem unalmas a harmadik végigjátszás sem némi moddal nyakonöntve.
Én sem játszom már sokat, de ettől még nem butítom le a lehetőségeimet.
Da Shep: épp nemrég váltottam GTX 760-ról GTX 970-re, 33eFt-ért. Ha az ember jól csinálja, megveszi az épp kifutó terméket, de a régebbit még keresik, nekem ez ~2 évente röhögve megéri. S manapság egy CPU kiszolgál 3-4 VGA generációt is. Visszatérve a Witcher 3-ra, a GTX 760-nal való 30fps után valóságos megváltás volt a 60fps, mely bizony szintén hozta magával a két DLC végigjátszását harmadjára is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest