- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10754 üzenetére
Ezzel összefüggésben még zavar más is.
Ahogyan egyre fejlettebb közösségek jöttek velünk szemben és már rendelkezésre álltak megfelelő szintű orvosi eszközök, valahogy sehol, senkinek sem jutott eszébe, hogy magával a kórral foglalkozzon.
Értem én hogy az elsődleges prioritás az alapszintű orvosi ellátás, de ennek köszönhetően tudnak most behozni 12 év után ilyen témát, hogy fejlődő zombik.Azt viszont a mai napig nem tudom megszokni, hogy amikor az egész világ át kellett álljon erre az új veszélyforrásra, akkor mindig muszáj eljátszani, hogy az alapvető elővigyázatosság figyelmen kívül hagyása mellett kell házak, romok között, vagy ingatlanokban közlekedni, aztán minden sarok mögül kiesik egy járkáló, aki általában sikerrel is jár.
Értem én hogy ez maradt csak ijesztgetni, elborzasztani, de szinte mindig van pár balfék aki koton nélkül megy Kongóba legénybúcsúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Megújult a PROHARDVER!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest