- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Az az élmény, aminek a végén úgy álsz fel, hogy igen, ez bizony jó volt.
Volt eszük hogy az elején történik valami, igazáből a játék utolsó előtti 6 óráját kellett volna előrébb tolni. Már akkor rengeteget nőtt volna sok ember szemében. Esetleg mint írtam. TE DÖNTHESS. Persze értem, csóró csaj előző két szinkronizált karakteréit is megölte a fehér 40-es férfi, aztán most kellett a revans. Szuper Szánalmas, hogy egy ekkora stúdió ennyire lealacsonyodik. [ Módosította: radi8tor ]
-
Imilenni
addikt
Nem is tudtam hogy ismerlek.Szóval gyökérdés az, hogy leírom és pontot adok a véleményemnek?
A kritikusok a játékot nézik, hogy jó-e.
Én azt hogy tetszett e annyira, hogy megkapja azt amit érdemel.
0 pont, mert amerre halad az ND, az minden csak nem jó.Persze, sok munkát raktak bele, sok ember 24 órája bánta ezt, de helyes ez?
Jó a gameplay, de könyörgöm ez telt belőle? Egy ilyen befejezés?
Ezért kapnak egyenlőre tőlem 0 (nulla) pontot.
S nem arról van szó hogy nem tetszett a befejezés, hanem h&lyeség egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest