Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lajosx

őstag

válasz Kotomicuki #1522 üzenetére

A te izlésed teljesen más mint az enyém, az írásodból is látszik a szavakból is. Szerintem te teljesen más ember vagy mint én,( hozzá teszem inteligensebbnek is tünsz mint én) Viszont nekem a te verziod a folytatásra, talán kevésbé lett volna izgalmas, talán unalmas lett volna.. Nem a hentelés, a vér tetszett a jatékban, hanem a története. Az az érzelem amit belőlem kiváltott. Én akkor is azt vallom ha nem is tudom olyan szépen megfogalmazni mint te, és érvelni sem , hogy tökéletes játék volt! Sokkal több mint amire számitottam, és ebből is látszik ha az első részt fonalát viszik tovább, nekem nem üt akkorát.Minden esetre a te folytatásod is végig játszanám, csak talán olyan érzésekkel ahogy te a mostanit. :R

• lajosx

őstag

válasz Kotomicuki #1519 üzenetére

Ahogy írtam is, ezért jó nem mindenki egyforma, és amennyi ember, annyi vélemény. Lehet kell ehhez a játékohoz egyfajta, azonosulas is, nem tudom. Annyi biztos nekem az eddigi legjobb játékok közé került, sőt..Továbbá még játékban ilyen fordulattam soha nem találkoztam,ahol a rosszat írányitod, és próbálják az ő szemszögéből is mutatni a történetet, hogy meg értsd mit miért tett. Igazából nagyon nehéz lehett neked végig játszani, ha ennyire utáltad! Neked mi lett volna az elfogadható folytatás? Ami szerinted jó lett volna? Mint az első részben volt? Hogy megy együtt apja lánya és ölik a zombikat? Hozzá teszem Joelt nagyon sajnáltam, de lehet ez kellett hozzá hogy ilyen legyen a játék, hogy bosszú vezérelje a játékost, és még igy is megpróbálják a rossznak vélt karaktert megszerettetni. Ami pedig a legfurcsabb hogy részemről sikerült is.Nekem nagyon tetszett, és azota is sokszor eszembe jut, és érdekel hogyan alakul tovább a szereplők sorsa.. remélem lesz folytatása.

• lajosx

őstag

válasz Kotomicuki #1516 üzenetére

Látod amennyi ember annyi vélemény :) szerintem jobb volt mint az első rész, bár az is hibátlan.! Szerintem itt pont a történet miatt volt zseniális.( na meg a látvány miatt, én még ilyet nem láttam játékban ps5 jászottam végig, de sokszor csak ámultam) Persze az elején kurvára bosszuvágy van az emberben,legalábbis bennem az volt. Amikor fordult a karakter, majdnem abba is hagytam a játékot olyan mérges voltam.Utáltam Abby-t irányitani. Még párszor hagytam is meghalni :DDD viszont ahogy haladtam előre, egyre jobban meg kedveltem. Meg értettem miért tette amit tett, és sokkal megbocsájtobb mint Ellie. Én közelebb éreztem magamhoz az ő karakterét, és komolyan azon izgultam mind a két lány életben maradjon. Szerintem ettől jobb befejezés nem is lehetett volna, mind a két oldalon lett bosszú, és veszteség is. Mind a kettő hibás, és még is szerethető! Nekem történetileg a legjobb játék lett amivel eddig játszottam,és nagyon remélem lesz folytatása, biztos elsők között fogom inditani a gémet :DDD :R

Új hozzászólás Aktív témák