- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Annyira nagyon én sem észleltem változást...már másik Acceleration Layer nevű gyorsítónál sem. Nagyon minimálisat. De ez amúgy relatív, mert ha gyengébb a géped és alapból 20-30 FPS között mozog a sebesség (mint pl. nálam is), akkor te hiába fogsz várni 15-20 FPS növekedést. Maximum 2-3 FPSt veszel majd észre...ugye kb 10-20% javulás figyelhető meg, de ez gépenként változó.
Egy alapjáraton kb. 50-60 FPSt produkáló gépnél vehető észre a nagyobb FPS növekedés, de azoknál meg már olyan mindegy, mert ígyis-úgyis folyamatosan, zökkenőmentesen fut.Ja és azt se feledd, hogy ha mindenféle moddal vagy telepakolva, akkor az is visszafogja.
-
FehérHolló
veterán
A mérési módszereddel van a baj. Például nem mérlegen érdemes meghatározni, így nem deka (kg) lesz a mértékegysége.
De igazából amit akartam: Mivel lehet Skyrimben értelmesen FPS-t mérni? Fraps-ot nem tartom teljesen megbízhatónak, a beépített mérce pedig le lett tiltva a release-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest