- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Tirexi #12809 üzenetére
Még annyit erről, hogy mivel kb 500 modot kóstolgattam az elmúlt 2 évben, hát hogy a bánatban emlékeznék pont erre? Ezt az ERSO modot valamikor letöltöttem és felraktam mert akkor épp olvastam róla valamit amiért tetszett... kb 5 perc múlva már el is felejtettem hogy miért is jó..
Ez a mod dömping a TES -nél és ez a game dömping, ami úgy általában van, ami miatt te sem sokat alszol gondolom kedves Tirexi (amúgy kalapom emelem előtted - slürp -
, mert neked köszönhetően már jó néhány gamét nem telepítettem, mert már a gameplay videóidból láttam hogy valami irtózatborzadály...
.. gondolom ezeket te is csak felkóstolod, aztán emergency delete... mert egy bitet sem szabad rá pazarolni... )
Ki a bánat tudna ennyit végigtolni... sok fermedvénytől mentettél már meg ezzel...Nohát én sem akarok semmi jóról lemaradni aztán csak pakolok-pakolok.. modolok-telepítek, amikor csak tudok mohón... egyszerre 5-6 game-t tolok, még MMO-zok is ... nem nagyon alszom, sokszor már azt sem tudom hol vagyok, meg ki vagyok... hát teljesen kivagyok...
Hogy tudnék már a Skyrim mod-káoszon uralkodni... amúgy is a zseni azon uralkodik tudod...De hát ilyen a boksz, ez a gamer "sors"... tudod.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest