- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
F_Peter #5221 üzenetére
Ez a haszontalan szerintem nem értelmezhető ha a társaság kedvéért csinálod.
Szinteződni és jó cuccot szerezni semmi értelme újra story nehézségi szinten tolni a játékot, mert neked is alacsony cuccokat fog dobálni, csak arra mondtam, hogy ha ismerős, akkor nyugodtan be lehet menni hozzá, elmondani a dolgokat meg ilyesmi, vagy ha barátok, akkor akár csak a jó társaság miatt.
Új karaktert felhúzni itt (ha nem glitchel az ember, tegnap olvastam, hogy akár 4 óra alatt is fel lehet húzni egy karaktert) azért nem annyira egyszerű, mint a Div1-ben.Mondjuk nem tudom valaki próbálta-e már, hogy T4-es kariból átrakott cuccot a másik lvl30-as alap karakterre, akkor az azonnal T4-es lett, vagy akár T4-es gearrel meg kell csinálni az összes küldetést megint az összes Tier váltáshoz...
-
Anonymus23
veterán
válasz
F_Peter #5212 üzenetére
A játék nagyon jól szintez teljesen különböző szintű játékosokat is, így ha másokkal akarsz játszani, akkor GS 450-el is simán becsatlakozhatsz egy kezdő játékoshoz, ugyanaz az élmény lesz mindenkinek, mivel a mobok úgy sebződnek és sebződől, mintha a te szinteden lenne, azaz a mobok kb %-osan sebződnek a különböző játékosoktól, míg te a szintedhez megfelelő sebzést kapod be tőlük.
Itt nincs már az, mint a Div1-ben, ha becsatlakoztál GS290-ben egy kezdőhöz, akkor a kezdő az képes volt 1 golyótól azonnal feküdni.Tegnap csináltam az egyik strongholdot (GS330 T2), rámcsatlakozott ismerős (GS450 T4), és minden ment tovább mint amikor egyedül csináltam, nem kaptam nagyobb sebzést, és közel hasonló volt, mint amikor még 30-as szinten együtt csináltuk ugyanezt a küldetést.
-
Nagus
senior tag
válasz
F_Peter #4875 üzenetére
Arra godoltam, hogy nem lehet kimaxolni mindet, mert kevesebb pontot ad a játék. Sok helyen van ilyen, és meghagyom ezt a döntést későbbre a majdani gearnek megfelelően. De a válaszokból kiderült, hogy maxolható.
Skillekből a drónt, turretet, pajzsot, és a hiveot oldottam föl egyelőre.Tegnap kaptam a játékban 200 játékpénzt. Ezt vajon mire adta és vajon lesz-e még? Pájázom pár teljes set rucira.
-
válasz
F_Peter #4543 üzenetére
Két éves ?
Az 3 éves.Le fogják vinni,akkor amikor már értelmes árba kell helyezni a game-t.
Igazából nem az ár a lényeg,persze az is számít.
Kapjunk egy kész játékot (ami jelen esetben lehetetlen küldetés) értelmes áron.Persze imádjuk a játékot,nem rossz (stream-eljünk mint állat) nyomjuk yt ami majd jó sok pénzt hoz,sőőőőőt.
De még nem tartunk ott.
Ahhoz még túl gagyi amit UBI elénk tolt.Igazából csak a millió hibára szeretnék rávilágítani.
Ami főleg pc jelentkezik,itt volt a legtöbb igéret,hogy majd szuper jó szerverekeet kapunk...
Ez hírben sincs!Én is szeretnék játszani a Div2-vel.
Jelen esetben semmi,de semmi nem ad okot arra,hogy játszak vele.---
Sniper,én mondtam,hogy meg veszed majd ugyanazt fél áron !
És semmiről nem fogsz lemaradni...
És itt lóf@szt se fogsz hamarabb loot-olni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged