- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
havast #29304 üzenetére
Egyet kell értenem sonyval, nekem sem jön be a Chameleon.
Most elkezdtem a Heartbreaker szettet használni Kingbreakerrel, ami egész jó. Techniciannel fel tudom rá rakni azt a kiegészítőt, amivel rögtön pulse-olni tudom az ellenfelet, és akkor a HB szettemen is megy fel az armor és a wd. Coyote maskot és ceska holstert használok mellé, a többi hb cucc, a backpack és mellény hasznos HB szetten, egész jó a sebzés + kapok szépen armort mellé. (yt-n egy olyan build volt vele, ahol a fox's prayer kneepadet használták, de akkor meg nem olyan magas a chc, lehet a fox-szal jobb lenne, franc tudja.) Ti mit gondoltok? 50% körüli chc elég lenne hozzá? Én jobban szeretek 58% fölé menni.
De igazából tényleg a legtöbb a csapattársakon múlik, ha ők pudingok, akkor én sem feltétlenül fogok tudni életben maradni.
Na jó, raktam hozzá egy pajzsot vagy mit, szóval az még tud segíteni az életben maradásban, de ha nagyon sokan tank szettel jönnek, akkor hamarabb nyírnak ki minket, mint mi őket.
Egész sok szettem van már, a control pointokat simán tudom hozni, csak a kiegészítőket kell még farmolnom, pl. a Carbine 7-re csak a +10 magazine-t tudom rátenni, a +20-ast még nem kaptam meg, viszont a Kingbreakeremre már van +20-as magazine, meg az LMG-kre, ott már megkaptam a nagyobb tárat, szóval egyelőre azokat priorizálom.
-
törölt tag
válasz
havast #26828 üzenetére
Nálam játék közben fagyott és crashelt néhány alkalommal. Üfsz csak hümmögött, de megpróbáltam 2 dolgot és az segített:
A játék mappájában van Support és Tools mappa is. Ezekben van DX, VCredist és esetleg még más a játékhoz szükséges szoftver.
DX-et engedte újratelepíteni, a másikat nem, de azt meg Vezérlőpultból tudtam Repairelni.
Nálam ez megoldotta a problémát.
Esetleg még lehet Dual RAM / XMP, esetleg overclock probléma vagy hibás HDD / szektor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest