- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Sziasztok,
tudja valaki hogyan mukodik a loot pool egy karakter eseteben..?Konkret pelda: 1 accountom van es azon 4 karakter. Ebbol 1 karakterrel mentem incursion-re es kiszedtem vele a St Elmo-t. Tehat ennek a karaternek nyilvan bent van. Annal is inkabb mert esett neki mar fielden is target lootkent a St Elmo, illetve nyitottam vele Exo ladabol is.
Igy esett hogy a masik 3 mule karakteremnek is adtam 1-1 St Elmot. Tehat a kerdes hogy ilyenkor ennek a 3 kiskarakternek is bekerul general loot poolba ez a fegyver, vagy csak a main karakternek van bent..?Mindezt azert kerdezem mert most nekiallunk fielden / Countdown / Summit target lootkent kiszedni egy klantarsamnak is. Ha ujra kieski nekem odaadom neki. Ergo nem midegy hogy melyik karakteremmel megyek, mert ha a masik 3-nak tovabbra sem eshet ki akkor kizarolag a main karival kell kiserjem..
Koszi ha elmagyarazzatok hogy van ez a loot mechanizmus..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzol Screenshot
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest