Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Január 22-én leállnak a szerverek.
Steam automatikusan refundol minden vásárlónak.
-
underdark
aktív tag
Csak steamen volt megvenető vagy kulcsos oldalakon is? Ha csak steam akkor azért nem lesz akkora bevételük, de biztos lesz pár agyhalott aki továbbra is nyomja. Jól mutatja, hogy még most is van aki védi őket és a bejelentés után is nyomják.... majd szerver offline után sírhatnak
Ezért tart itt a játékipar. Alapból ezt a pre ordert törvényileg tiltanám, vissza a demót, kipróbálható verziókatÉrdekes, hogy steam demo festeken mennyi jó játékot találni, jó lenne ha nem csak indie fejkesztők követnék ezt a vonalat
Csak így a day before miatt ha belegondolok, hogy egy ilyen játékot kiadtak volna minden platformra, akkor mi történt volna. Sokan szidják a valvet, de most mégsem szartak a játékosokra, mert mondhatták volna, hogy ott a szabályzatunk, 2 óra letelt cumi

Kiváncsiann várom lesz-e bármi hatása ennek a piacra később
-
nanocry
tag
Rögtön bújtak is vissza a régi név mögé, mintha nem is létezett volna. Mint valami retkes csaló álnicken visszajön.. Nagyon gyász..
8 talicska szar, nah pont annyit is érnek..
-
CptAdamica
nagyúr
Annyira szégyentelenek ezek, hogy mindig ilyen álszent módon fogalmaznak és hivatkoznak magukra, 5 év volt a fejlesztési idő, szívünket, vérünket, izzadságunkat is beleadtuk... Remélem a szart is kiperlik belőlük.
-
L'Oreal, mert megérdemlitek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Közben jön az újabb érdekesség, hogy a FNTASTIC elvileg visszanevezte magát Eight Points-ra.
[link]FNTASTIC APPEARS TO HAVE SIMPLY CHANGED ITS NAME TO EIGHT POINTS
-
Montanaxy
aktív tag
Pénzmosoda, undorító.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
scyllafren
üzenetére
Az anyjuk szerintem elindul szerver nélkül is...
-
GAbre
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lehet kevertem.Early access volt,nem béta.Mind1

-
GAbre
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
"The day, before" you think,we will close
Már először se volt túl bizalomgerjesztő,túl sokat ígért.
Pont tegnap mondtam,hogy ezek lehúzzák a róllót,mert azért jött ki béta,hogy legyen még pénz.Nincs több pénz,pá.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Komplikato
üzenetére
Ruszkik. Szingapúr a székhelyük, sejtjük miért.
-
Komplikato
veterán
Ha jól emlékszem szingapúriak a srácok, nem tudom kikkel van kiadatási egyezményük.

Mondjuk elég sok intő jel volt. Az előző játékuk se készült el sose. Valami 6-8 fős a "stúdió"? A kiadott trailereik létező másik játékok trailereinek a kockáról kockára lemásolt változata volt összefércelve. Még a játék "arcát" adó manust is másolták máshonnan. -
scyllafren
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Game as a Service = szerver nelkul el se indul.
-
Scholes9
nagyúr
Ez bűncselekmény, börtönbe velük
-
scyllafren
senior tag
Steamen mar meg se lehet venni, a gomb eltunt... Hamarosan jon a full refund?

-
törölt tag
Lehet, hogy igazad van, nem tudom. Saját tapasztalat alapján amúgy a vezérek nem ilyen nagylelkűek és inkább a zárt ajtós ködösítés zajlik. Tehát akik ennyire benne vannak a scammerkedésbe ott általában a saját csapatot is lökik a mélybe az első alkalommal.
Engem is húztak már csőbe ahol napok alatt 150°-ot váltott a projekt, pedig szerencsére nem game dev a területem.
-
nanocry
tag
válasz
strandkorlát
üzenetére
Kérdés, hogy mind a 200k ember kér-e majd refundot, abból a postból mondtam egy körülbelüli számot, ha minél több ember refundol, annál kisebb lesz ez az összeg. Szerintem minden tranzakció után levonják a 30% önrészt és a megmaradt részt a rendszer utalhatja is tovább.
-
válasz
strandkorlát
üzenetére
Már a Steam vissza adja a pénzt annak is aki 35 órát tolt bele, szóval szerintem a pénzt még ki sem utalták nekik, bár a franc sem tudja pontosan ,hogy működik a steam és a kiadó közötti pénzmozgás
-
Bad Pritt
félisten
Én végigkövettem, a Cyberpunk 2077 katasztrófa utáni időszakból ez volt a legérdekesebb sztori szerintem és kíváncsi voltam, vajon végig tudják-e vinni. Elég elképesztő, hogy milliónyi intő jel után végig tudták, megjelent a termék (játéknak hívni finoman szólva is hízelgő lenne), semmilyen quality checken nem kellett átesnie és százezres nagyságrendben vannak olyan hülyék, akik megvették.
-
nanocry
tag
Megközelítőleg olyan 860 millió forinttal léptek meg.. Pár szászezer értékben vettek assetteket, ez azért nagy big deal volt...
-
Bad Pritt
félisten
Sajnálod? Ez volt a játékvilág egyik legnyilvánvalóbb scam kampánya és most lehúzzák a rolót ki tudja mennyi pénzzel a zsebükben. Nincs ilyen, hogy megjelenés után pár nappal rájövünk, hogy elfogyott a lóvé és inkább bezárjuk a céget, ez egy jól kiszámított lépés részükről. A reklámozott dolgokból szó szerint semmit nem teljesítettek, olyan alapvető játékelemek hiányoztak ebből a szarból, mint egy tök alap vault rendszer és megjelenés előtt töröltek rengeteg anyagot a játékról, ami open world survival mmo-ként mutatta be, mert végül csak egy Zs-kategóriás, gyakorlatilag játszhatatlan extraction shooter lett belőle..
Az egész játék az Unreal Engine asset marketplace-ről lett összelegózva minimális erőbefektetéssel, a korábban kiadott videók meg mind előre renderelt fake anyagok voltak. A refund lehetőséget is csak azért vetik fel, mert tudják, hogy ebből nagyobb balhé is lehet, ha lelépnek kétszázezer ember pénzével.
Az olyan finom kis szösszeneteket már ne is említsük, hogy az előző játékuk tele volt bot véleményekkel. -
törölt tag
Egyrészt sajnálom is őket, másrészt egy újabb menjünk a hegynek, de csavarjuk ki a bokánkat előtte projekt..
-
Fail. Legalább rendesen el kellett volna lopniuk a pénzt, de még ehez is balfaszok voltak
-
30z.Samu
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
The Day Before We're Done for Good.
-
l.skywalker
titán
GOTY!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

8 talicska szar, nah pont annyit is érnek..

.