Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
sbanditster #1 üzenetére
A kérdésedre ajánlom az Azonnali kérdések órája( kiemelt téma ) topiot monitorválasztással kapcsolatban meg a Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig esetleg ebben is rákérdezhetsz a kérdésedre .
-
sbanditster
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vételezni, egy widescreen monitort olyan 20"-23" körül.
A minap futottam bele ebbe:
[link]Eléggé meglepődtem, mert ez a monitor rendelkezik S/PDIF kimenettel.
Ez nekem azért lenne jó, mert megoldaná a HDMI - S/PDIF konverziót a laptop-om és az erősítőm között. Sajnos az erősítő nem rendelkezik HDMI bemenettel...így mivel az asztali gépet már nem használom a laptopról csak sztereóban élvezhetem a hangot...
(A HDMI - S/PDIF konverterek elég drágák asztali gépnek volt S/PDIF kimenete)A kérdésem az lenne hogy egy valóban használható, jó minőségű kimenetet kapok ezáltal, vagy ez csak egy szép elmélet?
Olcsóbban tudnátok-e ajánlani hasonló adottságokkal rendelkező monitort, illetve ezt egyáltalán van-e értelme megvenni...mert ugyebár a képminőség is fontos lenne, viszont nem szeretnék egy vagyont költeni rá. Akár használt is szóba jöhetneKöszi a segítséget.
Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Android szakmai topik
- Honda topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (27UL550-P) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest