Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
sbanditster
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vételezni, egy widescreen monitort olyan 20"-23" körül.
A minap futottam bele ebbe:
[link]Eléggé meglepődtem, mert ez a monitor rendelkezik S/PDIF kimenettel.
Ez nekem azért lenne jó, mert megoldaná a HDMI - S/PDIF konverziót a laptop-om és az erősítőm között. Sajnos az erősítő nem rendelkezik HDMI bemenettel...így mivel az asztali gépet már nem használom a laptopról csak sztereóban élvezhetem a hangot...
(A HDMI - S/PDIF konverterek elég drágák asztali gépnek volt S/PDIF kimenete)A kérdésem az lenne hogy egy valóban használható, jó minőségű kimenetet kapok ezáltal, vagy ez csak egy szép elmélet?
Olcsóbban tudnátok-e ajánlani hasonló adottságokkal rendelkező monitort, illetve ezt egyáltalán van-e értelme megvenni...mert ugyebár a képminőség is fontos lenne, viszont nem szeretnék egy vagyont költeni rá. Akár használt is szóba jöhetne
Köszi a segítséget.
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2450 fehér 24" 1920x1080 full HD IPS monitor újszerű HDMI - több db - Made in Japan!
- ASUS VG248 165Hz 24
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- Eladó kishibás 31.5" HP OMEN 32c
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest