Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
sbanditster
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vételezni, egy widescreen monitort olyan 20"-23" körül.
A minap futottam bele ebbe:
[link]Eléggé meglepődtem, mert ez a monitor rendelkezik S/PDIF kimenettel.
Ez nekem azért lenne jó, mert megoldaná a HDMI - S/PDIF konverziót a laptop-om és az erősítőm között. Sajnos az erősítő nem rendelkezik HDMI bemenettel...így mivel az asztali gépet már nem használom a laptopról csak sztereóban élvezhetem a hangot...
(A HDMI - S/PDIF konverterek elég drágák asztali gépnek volt S/PDIF kimenete)A kérdésem az lenne hogy egy valóban használható, jó minőségű kimenetet kapok ezáltal, vagy ez csak egy szép elmélet?
Olcsóbban tudnátok-e ajánlani hasonló adottságokkal rendelkező monitort, illetve ezt egyáltalán van-e értelme megvenni...mert ugyebár a képminőség is fontos lenne, viszont nem szeretnék egy vagyont költeni rá. Akár használt is szóba jöhetne
Köszi a segítséget.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- További aktív témák...
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest