- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
sbanditster #1 üzenetére
A kérdésedre ajánlom az Azonnali kérdések órája( kiemelt téma ) topiot monitorválasztással kapcsolatban meg a Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig esetleg ebben is rákérdezhetsz a kérdésedre .
-
sbanditster
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vételezni, egy widescreen monitort olyan 20"-23" körül.
A minap futottam bele ebbe:
[link]Eléggé meglepődtem, mert ez a monitor rendelkezik S/PDIF kimenettel.
Ez nekem azért lenne jó, mert megoldaná a HDMI - S/PDIF konverziót a laptop-om és az erősítőm között. Sajnos az erősítő nem rendelkezik HDMI bemenettel...így mivel az asztali gépet már nem használom a laptopról csak sztereóban élvezhetem a hangot...
(A HDMI - S/PDIF konverterek elég drágák asztali gépnek volt S/PDIF kimenete)A kérdésem az lenne hogy egy valóban használható, jó minőségű kimenetet kapok ezáltal, vagy ez csak egy szép elmélet?
Olcsóbban tudnátok-e ajánlani hasonló adottságokkal rendelkező monitort, illetve ezt egyáltalán van-e értelme megvenni...mert ugyebár a képminőség is fontos lenne, viszont nem szeretnék egy vagyont költeni rá. Akár használt is szóba jöhetneKöszi a segítséget.
Aktív témák
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LC49G95TSSR) 125CM G9 5K Q-LED MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest