- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
AljasDesign #872 üzenetére
Maradhatsz itt is, senki nem küld el. Csak itt van egy szabályzat, és inkább mi szóljunk, mint a modik. Sok topikban ezt nagyon komolyan veszik, vannak lazábbak, mint ez. Másik a warez és a sunák... Mindkettőért keményen bűntetnek. Meg a vallási-, politikai hangulatkeltésért... Szal. ezekre ugranak, az újaknak szólunk. Lehet durcázni, de ez a fórum ilyen, sok és szigorú a moderálás.
-
ViZion
félisten
válasz
AljasDesign #864 üzenetére
Én kb. egy-másfél évet voltam "freelancer", nem nagy élmény vidéken...
Előtte cégeknél dolgoztam, az vállalható volt, de már látom, h más területeken sokkal jobb fizetések vannak. Hiába no, ma mindenki informatikus-grafikus-webdesigner akar lenni, meg telefon és PC guru... ezek a melók így nincsenek is megfizetve, hiába a minőség, ha feléért, harmadáért megoldja más. Ez csak az én véleményem, úgy, h anno a nyomdában már jónak számító fizetésem bőven dupláját keresem most, bejelentve, szabikkal, etc... Ez ne tántorítson el, csak nem egyszerű élet ez itthon sztem.
-
törölt tag
válasz
Engem inkább az érdekelne, hogy miért írod a hozzászólásaid 50%-át félkövér betűvel.
-
BonFire
veterán
válasz
Rendben van, de azért magyar tipográfiát ne vállalj semmiképpen! Ez egy baráti jó tanács.
-
jhos910
senior tag
válasz
AljasDesign #855 üzenetére
Mint a cím is mutatja ez egy tervezőgrafikai beszélgetős topik. Akik itt vannak azok űzik az ipart vagy szeretnék űzni vagy legalább érdeklődnek iránta.
Ettől függetlenül ez nem egy önhirdetési felület és biztos vagyok benne, hogy még jónéhány kolléga vállal viszont nem jutott eszükbe kiírni.
De ha már kiírtad akkor egy portfóliót kirakhattál volna mert így senki nem fog megkeresni. -
ViZion
félisten
válasz
AljasDesign #859 üzenetére
Többen vagyunk itt, akik ebből élünk... én már szerencsére nem ezzel keresem a kenyeret, de lehúztam pár évet a "szakmában".
Ettől még hirdetni tilos.
-
Met
nagyúr
válasz
Üdv a klubban, amúgy ide
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Szerintem azt itt mindenki vállal.
-
törölt tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Horizon Forbidden West
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest