- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Fandango #110 üzenetére
Hát igen, valszeg az lesz, hogy nagyobbak lesznek a sorok.
A nagyítás effektus tetszik! Szerintem belerakom
(#111) jhos910
1. képhez:
A BKV színeit használom, azokat a BKK.hu-ról szedtem le. A különböző színek a különböző járatok színei, a busz pl. kék, a villamos sárga, a HÉV zöld, a troli piros, a metró.. na azt még nem tudom, mert abból is van sárga, kék, piros és hamarost' fehér (asszem). Szerintem erre majd kitalálok egy külön színt, hogy egyértelmű legyen.
Tehát mivel a 6-os villamos menetrendje a felső kép, ezért lett sárga, hogy ne kelljen az ikont kirakni. De még az az ötlet sem elvetendő, hogy berakok a járatszám mellé egy ikont
2. képhez:
A információ lehet, hogy nem is lesz ott. Majd megnézem, hogy hogyan néz ki a nagyobb "i" betűvel
Köszönöm a tippeket, javaslatokat uraim, még ma mutatok egy ápdételt verziót, amiben ezek frissítve lesznek
-
trisztan94
őstag
-
trisztan94
őstag
Nézegettem a BKK stílusát, de annyira nem illeszkedik a WP környezetébe. (Persze az élénk színeken kívül, amik jók és használva is lesznek)
Gondolom egyikőtöknek sem új a metro stílus (ha mégis: A Windows 8, Windows Phone "csempés" felülete). Valami olyasmi feelinget szeretnék az alkalmazásnak, mert ez WP-only lesz, ne azt érezze a felhasználó, hogy ez egy átlag app, hanem hogy csak és kizárólag specifikusan csak az ő szeretett oprendszerére lett kifejlesztve. Ezért gondolkoztam a négyzeteken, meg a szögletességen, de ezek szerint nem jó ötlet. Bár mondjuk a design többi része tartalmazza a szögletességet.
(#98) BonFire + (#99) Met:
Módosítottam az ajánlásotok szerint. Mit gondoltok?
A belső a kicsi körökben lévő belső kört ne szedjem ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged