- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Én a 200 órát nagyon kevésnek találom. Én konkrétan a Photoshopba 1200 órát öltem, mire úgy éreztem, magabiztosan kezelem, és tutorial nélkül is meg tudok oldani komplex feladatokat vele. Az Illustratort évekkel később kezdtem, és a mai napig nem vagyok benne olyan magabiztos, mint a Photoshopban, bár szinte mindent meg tudok vele csinálni, amire szükség van, azért elég sokat kell bogarászni a menüben, míg Ps-ben nem is tudom, mikor nyitottam ki utoljára. Minden megy fejből, gyorsbillentyűkkel. Illustratorban meg van olyan mostoha eszköz, aminek a használatától nagyon ódzkodom.
InDesign-hoz még nem is volt szerencsém, de gondolom, az előkészítési feladat Ps+Ai kombóban történik, az ID rakja össze a képeket a nagy mennyiségű szöveggel, mondjuk egy folyóiratban, magazinban.
A 3D-hez meg olyan kevés közöm van, hogy el nem mondhatom. Ebbe is beleütöttem az orrom, de a szöveg extrudálásánál és fények elhelyezésénél soha nem jutottam tovább se Blenderben, sem Maxban.
Én azt mondom, hogy 200 óráért nem érdemes semennyi pénzt sem kiadni, mert ez kéthavi fizetés, és az ismereteket éppen csak hogy súrolja. Adja neked a barátnőd annak a pénznek a felét, és te majd megtanítod sokkal nagyobb óraszámban, plusz el is szórakoztatod mással, ha már nagyon unjátok a tanulást.
Vizsgát meg bármikor tehet ezekből, de elsősorban évekig kell tanulni ennyi mindent, hogy egyáltalán számba vegyék egy munkafelvétel során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest