- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz Rigormortiis #5 üzenetére
A 6 nem lett olyan jó mint az 5 ös széria ezt nyugodtan ki merem jelenteni. Ezt duplikálni kár lett volna. Nem azért a 2 fillérért, de egyik samu óra sem lett a csúcs az exifos lapkákkal. Siralmas üzemidőkkel és minden frissítéssel még rosszabb lett sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
etohun
aktív tag
-
etohun
aktív tag
Én egyébként még lazán elvagyok a 4-gyel. Az öt konkrétan egy marginálisan nagyobb aksit, egy picivel kevésbé kényes mikrofont, egy hőmérőt, meg egy zafírkristály üveget kapott. Egyik sem bír ki intenzív használattal 2 napot, szóval mindegyiket naponta kell tölteni. A többi persze jó lenne, de többletteljesítmény nélkül inkább legyen annyival olcsóbb az FE, amennyivel olcsóbb a 4-et legyártani, ha meg jobb kijelzőt, vagy erősebb hardvert akarsz, akkor úgyis minimum a 6-ot kell venned.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Inkább az ötöt kellett volna kiadni FE-ként. Idén jön a Watch 7 széria.
-
etohun
aktív tag
Na vajon a frissebb rendszer azt jelenti-e, hogy jön a Wear OS 5, vagy csak beleraknak valami AI szöveggenerátort az értesítések gyorsválasz-listájába? Mert ha az FE Wear OS 5-re vált, akkor a 4-es széria is nagy valószínűséggel meg fogja kapni előbb vagy utóbb, ami nagyon üdvözlendő. A Garminos összehasonlítást többször láttam már itt, kérem magyarázza el valaki, hogy hogyan konkurens terméke egymásnak a két okosóra, és a buta óra fejlett életfunkció szenzorokkal és fitnesz funkciókkal? Szerintem teljesen más a célközönsége a háromból kettőnek, de lehet, hogy tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest