Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milka 78

nagyúr

válasz raziel01 #315 üzenetére

Nekem azóta sem ad ujjat, de néha ránézek :K

Más...

Ez a kredit visszatérízés jól ki lett nyírva.
    Év elején simán ment a 20000 forintért 16000kredit / 30000-ért 24000 kredit amit tudtál tovább görgetni.
    Nekem mindig volt 30-40 ropim kreditbe (3 párhuzamos visszaigénylés folyamatosan) és onnantól nagyrészt kreditbe fizettem amit újra visszaigényeltem. Minden vásárlás csak a termék ára és a visszaigénylés különbözetének összegébe került. Én durván 600000 kreditet lőttem el, de valójában került kb 150000-200000 forintomba fájt és ugye az is kis részletekben. Így lett 7.1-es rendszer, mini pc,rakat ssd, kézi konzolok, pc cuccok, mindenfajta elektronikai kütyü, kerti felszerelések és viccen kívül vagy 250 kiló legó (Birodalmi lépegető és egyéb nagy értékű/méretű Star Wars-os, katonai és vonatos témájú legók) mindezt bagóért.
    Most sokkal kisebb az összeg és kredittel nem lehet fizetni visszatérítésnél, mert azt levonja abból.
    Régi szép idők, de ugye a vám háború betett neki.:((( Mondjuk betáraztam vagy 20 évnyi ajándékot a gyerkőcnek meg magamnak és túlságosan is rágyógyultam erre az egészre így számomra jobb is így... :B

Új hozzászólás Aktív témák