Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
elpescador
üzenetére
Emailben biztos küldtek csomag/rendelésazonosítót.
-
elpescador
junior tag
válasz
elpescador
üzenetére
Ja, már nem is tudok írni a Packetanak, mert a Temu meg levett minden infót a rendelésemről ...
-
raziel01
veterán
válasz
elpescador
üzenetére
Én írtam a futárszolgálatnak mikor már vagy 2 hete náluk volt de nem hozták ki.
Kértek róla infot, hogy mi van a csomagban és kb rá egy hétre valahogy csak megtalálták.
Szerintem teljesen lutri. Lehet meglesz lehet nem. Esetleg ha nem drága akkor rendeld meg újra, úgyis van ingyenes visszaküldés. -
raziel01
veterán
válasz
elpescador
üzenetére
Nem sok. Írj nekik chaten. Ilyenkor kb visszaadják a teljes összeget. Ha meg mégis megjön akkor ingyen volt. (ezt ők írják, hogy ha megjön akkor az a Temu ajándéka volt)
-
raziel01
veterán
válasz
elpescador
üzenetére
Hagyd. Kollégám mondta, hogy neki is beadta de valami 3 rendelést le kellett adnia mire a 4. rendelésbe beadta a választott termékeket 1 Ft-ért.
-
raziel01
veterán
válasz
elpescador
üzenetére
De konkrétan kiírta, hogy mondjuk 18 ezret költesz és visszakapsz belőle 11 ezret vagy valami hasonló? Mert az a valós működő kreditvisszatérítés.
Ha bárhol máshol, kosárnál, egyéb oldalon írja akkor az nem működik. -
Met
nagyúr
válasz
elpescador
üzenetére
keresőbe beírod hogy claim credit
-
Met
nagyúr
válasz
elpescador
üzenetére
Mert vissza kell igényelni, nem csak úgy adják.
De írja is, hogy x napig, napi egyszer lehet igényelni egy részét a krediteknek. -
tatabike
őstag
válasz
elpescador
üzenetére
Ezt csinálják. Meg olyan üzeneteket küldözgetnek, hogy itt a lóvé, válaszd ki, hogy Paypal-re kéred pénz alakjában, vagy Temu kredit formájában. Aztán meg vásárolj ennyiért meg annyiért....
-
raziel01
veterán
válasz
elpescador
üzenetére
Írtam:
A kreditvisszatérítés pedig egy akció. Ha megnyitod akkor szokta írni, hogy mennyiért kell vásárolni és akkor visszakapsz adott összeget kreditben.
Nem azt jelenti, hogy kreditet kaptál. Hanem, hogy van lehetőséged részt venni a kreditvisszatérítés akcióban. Nem mindig van lehetőség.
-
raziel01
veterán
válasz
elpescador
üzenetére
A 80 ezres kupon az nem éri meg. Nekem amit állandóan adni akar az 20 db 4 ezer Ft-os kupon amit talán 40 ezer felett lehet beváltani. Kb semmi.
A kreditvisszatérítés pedig egy akció. Ha megnyitod akkor szokta írni, hogy mennyiért kell vásárolni és akkor visszakapsz adott összeget kreditben.
-
Met
nagyúr
válasz
elpescador
üzenetére
Előfordul.
Lehet telített azaz automata. -
tatabike
őstag
válasz
elpescador
üzenetére
Nem tudom, milyet küldenek. Én még nem vettem semmit, ami hálózatról üzemel, csak USB-ről tölthető kütyüket. Az ilyen 110/220V cuccokon szokott lenni váltókapcsoló, hogy milyen hálózatról akarod használni. Van Ali csoport, esetleg kérdezd meg itt, a topikgazda eléggé képben van.
-
tatabike
őstag
válasz
elpescador
üzenetére
Valószínűleg nem, de ha jól láttam, egy sima PC-tápkábel jó hozzá. Hasonló tápja van, mint a laptopoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest