- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
Nova Prime, meg KLWP (free egyelőre). Persze, -sőt- bármi tanács jöhet, egyelőre a KLWP lehetőségeit próbálgatom, okos kis app.
Ja, a lassan nyíló ikonos app drawerre panaszkodnak mások is a redditen. A gesztusvezérlés nem rossz ötlet. (korábban próbáltam, hogy nincs app drawer ikonom és duplaújjas lehúzással jöjjön elő a drawer, de két hét után visszacsináltam a gombosat, mert nem éreztem komfortosnak. (persze lehet, hogy más gesztúrára kellett volna tennem, de azok foglaltak voltak.)
A köv. ébresztő ideje sem tetszik igazán. Mármint nem igazán olvasható. A betűtípus az fix, hogy ez marad, de a színekkel, outlineokkal kell variálni. Meg pl. olyan tervem van, hogy egy 'data transmission' (lehet túl hosszú) szövegre rátenni a wifi kapcsolót és ha a wifi kapcsolódva van, akkor a szöveg "világítson".
Esetleg zárképernyőre valami sexy robot témát tenni mellé (persze rendes minőségben). Nameg kellene valami jó kis ikonpakk a betűtípushoz hasonlóan (ma ha 15-öt nem próbáltam ki, de egyik sem felelt meg 100%-osan
). Meg, meg....
De tényleg rengeteg órát el lehet nyomkolászni evvel, a hátteret gimp-pel oldottam meg, azt is tegnap ki kellett guglizni, hogy hogyan kell megphotoshoppolni az eredeti képet
Köszi a biztatást mindkettőtöknek.
-
thesound
addikt
Ilyesmi az alapelképzelés, de ez nagyon gány még. Taskerrel megoldottam, hogy az aló ikonok dupla kattra más appot nyissanak meg. Viszont elveszi a kedvem, hogy a menu gomb nem mindig reagál elsőre. Hiába szenvedem ki, hogy szép legyen, ha a napi használatban zavar.
-
thesound
addikt
Köszi skacok
, letöltöm az appokat és megnézem mit sikerül bénázni. Ha majd fel merem tenni, bedobom ide is. De tuti sok időbe fog telni
-
thesound
addikt
válasz
gjoco1 #27944 üzenetére
A topiknyitós appok mennyire aktuálisak? Milyen appokat kell beszerezzek, hogy próbálkozzam? Nova, zooper...stb.?
Az első ötlet egy retró space téma lenne. A háttér megvan
, de telón még nem tudtam megoldani, hogy ha szürkeárnyalatosra teszem akkor hogyan maradjon szines egy-egy része. Snapseed?
(A space után valami jóféle 8bit, full sketch és hamburgeres/amerikai témák lennének a kezdőlépéseim, ötlet van, a megvalósítást kell tanulni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Sage Filteres programozható kávéfőző eladó SDC450BSS
- Computerm KonvekPro gázkonvektor vezérlő és termosztát
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest