- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
válasz
thesound #27953 üzenetére
Alakul ez.
Miket használtál hozzá?
Ha megengeded, mondjuk én az idő kijelzést elvittem volna egy kicsit balra, a szövegrészt egy kicsit kontrasztosabb színnel oldanám meg, a aksi kijelzést pedig az alsó részre raknám.
Ha a Nova Launcher Prime-t használod ott megoldható gesztus vezérléssel sok minden többek között az alkalmazástár megnyitása is. -
zermi
aktív tag
válasz
thesound #27945 üzenetére
Szia!
Első lépésként egy jó launcher-t kell választanod, legtöbben talán a Nova Launcher Prime használjuk. Talán az egyik legjobban testre szabható launcher.
Utána következik, hogy milyen alkalmazással szerkeszted a HS-t, ezt szerintem csak próbálgatással tudod majd eldönteni, hogy melyik jön be neked. Sokan a Zooper Widget Pro alkalmazást használják, amivel widget-et tudsz szerkeszteni, ill. mások által készítetteket használni.
Én speciel a KLWP Live Wallpaper Pro Key élő háttérkép szerkesztőt használom. Itt az egész képernyőt tudod szerkeszteni egyszerre és animációkat is lehet vele készíteni. Megoldható vele a színátmenetek, árnyékok és pl. a színes szűrők is. Itt is megtalálható mint a zw-ben a egyedi betűtípusok (szín, méret, átmenet).
Léteznek hozzá komponensek is amik megkönnyítik az ember munkáját, ilyenek az időjárás, óra stb.
Sok adatmennyiséget lehet vele kiíratni mint pl. a dátum, idő, akkumulátor , cella információ stb.
Érdemes a pro verziókat használni, mert csak így tudod teljes körűen kihasználni a programokat.
A KLWP-vel történő HS-k készítését én úgy tanulgatom, hogy egyrészt a mások által készített skineket letöltöm és azokat tanulmányozom, illetve a YouTube megtalálható tutorial-ból tanulgatok. Mondjuk ez elég nehézkes mivel az angol tudásom egyenlő a nullával. Amikor én még iskolába jártam, akkor még az orosz volt a kötelező. Ezzel azt akarom kihozni, hogy sok gyakorlással azért valamit ki lehet belőle hozni.
YouTube tutorial gyűjtemény.
Elkészült munkákat pl G+-ról is lehet letölteni: [link]
Kezdésnek talán ennyit. Természetesen, ha tudok és időm engedi szívesen segítek.Üdv.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz
thesound #27945 üzenetére
Pfúúúúúúúú,most megfogtál.Nálam sokkal tapasztaltabb "kollega"tudna kimerítő választ adni az összetett kérdésedre.Én speciel Zoopert használok(jó volna a KLWP-t megtanulni),de eddig nem kísérleteztem)
Azt tudom,hogy itt zömében Nova-t használnak,de Én az ssLauncer-ről tértem át a Total-ra.
Ha a Zooperrel akarsz nyitni,akkor nyilván kellenek zw-k,amit több helyről be lehet szerezni,pl Play-G+ XDA....
No meg egy idő után,ha már nagyjából kiismeri az ember a Zoopert saját widgeteket igyekszünk készíteni.No itt van az,hogy sok-sok gyakorlás.Ez olyan,hogy nincs vége,mindíg jön valami elképzelés,azután vagy sikerül,vagy nem.Speciel Engem illetően már évek óta gyűjtögetem a Skineket-ikonokat-időjárás widgeteket.........Szóval erről könyvet lehetne írni(jó volna valaki meg is valósítaná.)
Szóval talán jön majd egy tanultabb "öreg róka",aki értelmesebben le tudja írni,de ahogy mondtam ez örök tanulás.Amiket még kérdeztél,szégyen-nem,de arra nem tudok mit lépni nem ismerem.
De tudom majd egy okosabb társunk jobban el tud indítani az utadon.
Bocs ez csak egy úgymond nesze semmi fogd meg jól tanács volt,bocs.Szóval Én még elég amatőr vagyok ebben a témában,de próbálok fejlődni lassan-lassan.Sok sok idő-gyakorlás........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest