-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
pixelblondie #11801 üzenetére
A HTC widget-jei csak a HTC launcherével működnek, ez a kezdetek óta így van.
-
VD
őstag
válasz
rum-cajsz #11737 üzenetére
Az szokott a trükk lenni, hogy extrém nagyra teszik a rácsot 25x vagy 30x20-ra (az arányokkal a kijelző felbontástól függően kell játszani) És ezen húzod szét a widgeteket 5x5-re vagy nagyobbra.
A másik megoldás, a fentebb is említett háttér szerkesztés és utána valamelyik több hátteret is kezelő alkalmazás használata. -
VD
őstag
Ikonokat tömegesen témával tudsz változtatni. A nova támogatja a témákat, kismillió van már hozzá a paly-en.
A drawerben csak akkor változik meg az ikon, ha azt egy téma állítja be. Ha csak a homescreen-en változtatsz meg egy ikont, akkor az a drawerben marad az eredeti. De ez az összes launcher esetében így működik. -
VD
őstag
válasz
pete_21 #11362 üzenetére
Az UCCW-t is szerkesztheted, csak van hozzá egy rakat kész téma/sablon.
Az energia a gazdálkodást én feltolnám a status bar lehúzható részébe. (pl.:Toggle Widget-vel )
Dock nélkül 3 oldal témánként rendezve az ikonok (Teszem azt játékok, kedvencek, kommunikáció), mondjuk egy 4x4-es ráccsal? Elég szellős az!De nem akarlak megdumálni, a HS elsődleges célja, hogy neked legyen praktikus és tetszetős. Elvégre nem posztolgatja ide óránként az ember, csak mert lecserélte a háttérképet....
-
VD
őstag
válasz
pete_21 #11359 üzenetére
Nagy a káosz, de nem menthetetlen a helyzet!
Én átteném a home-ról az órát és az időjárást a lockra. Így az egységesebb lenne plusz minden infó már ott lenne egy helyen.
Ha nem használsz több widgetet és oldalt (a kép alpján ez nem derül ki, de mivel minimalra törekszel, így élek a gyanuval), akkor a dock-ot megszüntetném és az ikonokat egy oldalon pakolnám ki (iPhone/MIUI) stílusban rendezetteben.
És vagy magyar legyen az egész, vagy angol, mert embertelen hülyén nézz ki amikor keverednek a nyelvek!Az UCCW őrület már lecsengőben van legtöbb helyen. Rogyásig van hozzá téma, még minimal stílusú is. Semmivel nem jobb mint a minimal text, sőt az egyszerűbben szerkeszthető, de ez ilyen "almát vagy körtét?" dilemma. Ergó nem vesztesz semmit, ha nem azt használod.
-
VD
őstag
Hogy is mondjam, nem egy nagy eresztés....
Gyakorlatilag egy MiLauncher, csak kapott benne helyet egy appdrawer is. A sebességet nem tudom megitélni, mert csak erőmű van most kéznél, azokon gördülékeny. De megnézném egy magon 512 Ram-val mit virít.
Nagyon fapados. Alig van benne testreszabási lehetőség.
Nagyon kevés téma van hozzá, ráadásul azokban is a szokás hibák benne vannak, nem ismerik fel a Samsung és HTC módosított tárcsázóját és telefonkönyvét. És gyakorlatilag alig van bennük 3rd party app ikon. Ráadásul az ikonokat cserélni egyesével meg nem lehet.
Inkább Go Launcher, az több funkciót tud, és az új frissítéssel gyorsult is. -
VD
őstag
Állat!!!
-
VD
őstag
válasz
Tomacko #11093 üzenetére
Az alapötlet jó! Külön díjazandó, hogy van egy konkrét témaköröd ami köré fel akarod építeni!
Az uccw-be beépített hivatkozások szintén remek ötlet és a csiri-csárén kívül tartalommal is megtölti.
Ami nekem nem tetszik, hogy semmi nincs öszhangban semmivel. Plusz a dátum is inkább látványos mint sem hasznos. Vagy színes hátteret alkalmaznék egyszínű ikonokkal, vagy fordítva. Ès az uccw-t is kevésbé hivalkodóvá tenném, a lényeg úgyis a háttér. Lockscreenhez meg egy labdát használnék feloldó ikonnak egy kapus háttérrel... De ez csak egy ötlet. -
VD
őstag
válasz
kiskaktusz #10935 üzenetére
Dobj fel rá egy ADW-t vagy Launcher pro-t. 2.1-re ezek voltak a legjobbak. Ismerős az X8-át a mai napig ADW-vel használja és meglepőn stabil és gyors vele gép.
-
VD
őstag
válasz
qamu74 #10365 üzenetére
Semmi káröröm nem volt benne, csupán csak egy lehetőséget vázoltam! Egyedül neked van bajod a programmal, mindenki másnak rendeltetés szerűen működik. Ergo nem nálunk van a hiba.
A személyeskedő megjegyzésedre csak jelzem, az utolsó húzásod volt! Ha van egy csöpnyi agyad, a jövőben messze elkerülsz! Szép napot!
-
VD
őstag
válasz
Oppenheimer #10345 üzenetére
Megyek is és felnyomlak a mod.ker. topikban!
Van már WP8 launcher droidra is. De egyelőre még elég kezdetleges és rengeteg benne a bug. De ha úgy fejlődik mint anno a Launcher 7, akkor nemsokára majd irigykedhetsz mi mindet lehet moddolni a droidos verzióval!
-
-
VD
őstag
válasz
Szabikaa20 #9770 üzenetére
Legalább a háttered lehetne nem gyári!
-
VD
őstag
Egyáltalán nem túlzás! Pont hogy a lényegre világít rá Dottore, hogy mitől lesz értékelhető egy HS, és nem csak egy újabb ikonpakk és háttér, mint ahogy azt itt egy lelkes de amatőr kolléga csinálja.
Ha valaki közkincsé teszi itt a művét (ami nem kötelező) amit a "saját örömére" készített, akkor vállalja vele együtt a kritikát is! Ha meg nem bírja, akkor meg ne posztoljon! -
VD
őstag
válasz
Tsebacsi #9603 üzenetére
- Rosszul láttad, mert vagy még 8-9 launcherrel is próbálkoznak. (TSF Shell, SPB, GO, Next, SSL...)
- Ikonok Playstoreból, Deviantart, XDA, meg úgy általában az internet
- Nem kell hozzá root. Az már az olyan finomhangolásokhoz kell, mint statsubar moddolása, ki-bekapcs képernyő és egyébb rendszer mappában lévő cuccok mókolása. -
VD
őstag
A lockscreenből akarok egy információs panelt csinálni. Ehhez van szükségem egy értesítő widget-re.
Olyan widget-et keresek ami az ismertebb üzenetküldő alkalmazások értesíteseit tudja kezelni/jelezni.
Ami kell: Gmail,GTalk,SMS,Facebook,Whatsapp,ViberVagyis ha jön egy új üzenet a fent említett alkalmazások valamelyikén, akkor azt jelezze. (csillag szám, boriték, kutyafüle formában)
Sajnos eddig csak olyanokat találtam, amiből mindíg hiányzik valami. Jellemzően a whatsapp-ot nem kezelikA Go Launcher notification plug-inje tudja ezt (Talán a Vibert nem) De mivel maga az egész launcher egy hulladék és a Widget Lockerrel nem igazán működik együtt, így az nem megoldás.
-
VD
őstag
válasz
kornellia84 #9027 üzenetére
Nice!
Csak egy kérdés, mi a reteknek kell ennyi kapcsoló?
Illetve még egy: Ha felül magyar a dátum és az óra, akkor alul miért angolul vannak kiírva az alkalmazások inditó gombjai?
szvsz jobban passzol egy 2 soros, vékony és vastag magyar felirat. Jobban összhangban lenne az óra és dátum widget-vel. -
VD
őstag
válasz
littlemamba #8090 üzenetére
Szép! Letisztult! Nekem nagyon bejön!
-
VD
őstag
Szvsz nem rossz, letisztult, egyszerű, csak szerintem baromi hülyén nézz ki a statusbarban 9:26 és alatt a screenen 21:26 óra kijelzés. Vagy a statusbaron lőném ki az órát, vagy a screenen. Vagy a screenen használnék digitális helyett analóg órát, hogy ne üsse egymást a kettő.
elfelejtette:
Ez számomra egy káosz. (Tudom a zseni átlátja...) De az Én izlésvilágomtól nagyon elüt.
Oké, hogy mindent egy oldalról akarsz látni/elérni/irányítani (Volt nekem is ilyen korszakom), de akkor érdemes lenne egységesíteni a widgeteket és ikonokat. Ha nem is teljesen, de legalább színben meglegyen az összhang. Illetve valami diszkrétebb háttér is sokat segítene. Mert így most min a kettő olyan mint egy turmixgép tartalma bekapcsolás előtt. De ez csak szvsz. Biztos ennek a "stílusnak" is megvan a rajongó tábora! -
VD
őstag
válasz
kiskaktusz #7806 üzenetére
Szép!
Nem hittem, hogy egy wp7 lehet még fapadosabb, de tévedtem!
-
VD
őstag
válasz
kiskaktusz #7791 üzenetére
Egyszerű, mint a faék!
De nem rossz. -
VD
őstag
válasz
volvoguy #7717 üzenetére
Már szinte az összes alternatív launcherben el lehet tüntetni az app drawer-t. (ADW,GO,Apex,Nova)
Utána azt és olyan formában raksz ki a home-ra, ahogy akarod. Akár csak ikonokat és mappákat.
Így megmarad az összes launcher nyújtotta funkció (eye candy és hasznos cuccok is), plusz megkapod amit akartál, egy több oldalas iPhone/MIUI szerű felület. -
VD
őstag
válasz
kiskaktusz #7696 üzenetére
Egyet értek. Semi nincs összhangban semmivel.
Vagy a widget maradjon és hozzá hasonló kerek fémes ikonok és egy matt háttér kellene. Vagy marad a háttér de akkor widget és ikonok passzoljanak hozzá.De ez csak saját vélemény!
Mindenki olyan home-ot csináljon, ami neki tetszik és kézreáll! Mi csak okoskodunk itt... -
VD
őstag
válasz
kiskaktusz #7565 üzenetére
Vagy csak az állapot sor is moddolt...
Most néztem és SE Active. Szal gyári. Nincs több kérdésem.
-
VD
őstag
A véleményemet fejtettem ki róla, úgy tudom erre szolgál a fórum! Nem kell vele egyetérteni! Attól, hogy szerintem egy túlcsicsázott rakás szar, más még elégedetten használhatja, szíve joga! Emberek vagyunk, különbözünk! De a hsz.-ben ezt jeleztem is!
A további hisztit meg be lehet fejezni! -
VD
őstag
válasz
kiskaktusz #7446 üzenetére
Remélem az időjárást lehet vele másik androidos készülékkel kiolvasni...
Amúgy hozza szokásos magas színvonalat!
-
VD
őstag
válasz
callmeakos #7220 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest