- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
na megis van az elso performance teszt, sikerult elerni egy 4070ti szintjet
-
ROBOTER
addikt
válasz
Synthwave #14 üzenetére
Szóval akkor amikor veszel egy komplett PC-t, az abban lévő tápegység is fali adapter?
Leginkább azt nevezik fali adapternek, ha egy tápegység lengő kábel nélkül csatlakozik a dugaljhoz, mint pl. a telefonok töltője.
Itt erről szó nincs, ezen az alapon az összes műszercsatlakozós (C13, C14) TV, laborműszer, PC + akármi mind fali adapteres lenne. De nem azok...
-
stratova
veterán
Egy RTX 4090 laptop az RTX 4070 Super és RTX 4070 teljesítménye közé esik.
-
stratova
veterán
válasz
flashpointer #10 üzenetére
Van benne igazság, de talán -2 kategória.
Egy RTX 5090 mobile ugyanazon a GB203 GPU-n alapul mint egy asztali RTX 5080, kevesebb feldolgozóval, alacsonyabb órajellel és több VRAM-mal. -
Kelvin
őstag
válasz
flashpointer #10 üzenetére
Finoman fogalmazok, " laptop GPU meg vagy 3-al alacsonyabb asztali osztaly" ezt honnan veszed?
-
flashpointer
őstag
válasz
tivike1986 #8 üzenetére
Egy egpu pakk uresen magaban 300 euro koruli de inkabb tobb, ugyhogy a koltsegek onnan indulnak. laptop GPU meg vagy 3-al alacsonyabb asztali osztaly. Szoval a 2500 euroert veszel egy 4090 laptop gpu-t ami max egy 700 dolcsis 4070 teljesitmenyt tud minusz a csatolo. Inkabb vegyel ezer euroert egy budger gamer laptopot mert azis sokkal olcsobb, vagy kulon epits egy jatszos konfigot vgaval melle, mert akkor is megmarad egy csomo penz.
-
tivike1986
csendes tag
Én azt nem értem, hogy hasonló egpu-kat miért nem gyártanak kisebb gpu-k használatával? Egy rakat ember lenne szerintem akinek van laptopja és játszana, de ezen az áron nem teszi. Durva példát mondok, lehet 100e forintért vennének az emberek RTX3050 vagy ne adj' Isten egy GTX1650 (tudom, hogy elavult de akár 50e körül) egpu-t. Például a játékos gép mellett nekem is van egy notebook-m. Van rajta thunderbolt. Van benne egy i5-10210u. Lazán meg tudna hajtani egy szolidabb videokártyát. Nincs nagy igényem. De még egy 1650 szint is boldoggá tenne, mert az Intel UHD770 elég gyenge. Ez a cikkben szereplő egpu meg elérhetetlen. Drágább mint a laptopom 7x... És ki fogja megvenni? Richie Rich? Szerintem aki ezért pénzt tud adni eleve annyi pénzzel is rendelkezik, hogy az alap gépében is legyen egy 5090. Vagy bármi ami nem indokolja ezt. De lehet rosszul látom.
-
"256 bites memóriabuszt használó, 24 GB-nyi GDDR7 VRAM"
Egyforma vagy nem egyforma méretű memóriát használ? Nem elég nekik leégő kábel/aljzat, hianyzó rop blokk és instabil kártyák még a 660 botrányát is megismetelnék?
-
NomadND1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #2 üzenetére
A 60XX desktop már külön villásdugóval fog érkezni
-
ROBOTER
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #2 üzenetére
Mint a régi PC tápegységeken, amelyen volt egy műszer-anya csatlakozó is, hogy a monitort arról tápláld. Csak fel kellene fűzni a kártyát. A gond az, hogy a tápegység mérete és hűtése +1 kártyahelyet elvenne.
-
ROBOTER
addikt
"A 330 wattos fali adapterrel érkező megoldás "
Az ott nem egy 230V-os műszercsatlakozó az oldalán?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az egyebek mellett Thunderbolt 5 csatolókkal és 5 GbE LAN-nal ellátott modell természetesen egy mobilis RTX 5090, de lesz szerényebb testvére is.
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Villanyszerelés
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest