Hirdetés
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
ph A vállalat igencsak érdekelt abban, hogy az NPU-s PC-k terjedjenek, és ezt csak exkluzivitása lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharp4
őstag
Nem tegnap vált elérhetővé, hanem tegnap előtt, hétfő esti órákban!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5
-
sharp4
őstag
válasz viragdani01 #2 üzenetére
Köszi!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5
-
LosBlancosRM
senior tag
Alig vártam, hogy megjöjjjenek az új emojik.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #4 üzenetére
Na, akkor végre használhatod őket!
-
hankock
tag
Érdekesség, de az se2020-on a telepítő mérete 1,77 Gb.
-
veterán
Remélem ma este lesz már 16.5 public béta is.
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #6 üzenetére
ilyen az ios 16
swiftkey az nem sokkal rosszabb mint droidon a korlátolt ios miatt? csodálom, hogy azt használod.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz LosBlancosRM #14 üzenetére
nem tudom, az emojit a gyári is viszi. az elég bőven.
-
nozs23
addikt
válasz milanmylo #16 üzenetére
Nem. Hónapok óta hivatalosan is visszaállt a Swiftkey fejlesztés iOS-re, folyamatosan jönnek a frissítések, nekem teljesen stabilan működik, sokkal jobban mint a Gboard, ami tényleg egy elhagyatott app lett. A gyári egy sz.r és nem csak azért, mert nem tud magyarul, de nyilván megszokás kérdése.
-
nagyúr
Nálam a frissítés egy érdekességet hozót magával, hogy valamiért zárolta fizikai SIM kártyát, majd egy újraindítással fel tudtam oldani.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
BoneDragon
veterán
Kezd apple is teljesen elkurvulni. Másfél havonta dobják ki az újabb és újabb bugos updateket... 17-et biztos nem fogom feltenni hónapokig.
-
sharp4
őstag
válasz BoneDragon #21 üzenetére
Jól kibabrálsz velük
-
Shyciii
veterán
válasz milanmylo #16 üzenetére
Ez érdekes. Én Androidon alapból a google keyboardot használtam, és mikor átjöttem ios-re, akkor gondoltam mindkettőt kipróbálom, de egyszerűen elsőre is jobban eltalálta a google keyboard, hogy mit szeretnék. Azóta azon maradtam. Mondjuk egy funkciója hiányzik, ami Androidon meg volt, de azt a swiftkey se tartalmazza
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Luck Dragon #19 üzenetére
Én ilyesmit nem tapasztaltam, amit te.
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen