- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
NoOff’
Alapjába véve használni szeretem az adott eszközt,arra amire való. Példának okáért,amit használok,ott nincs kompromisszum. Abban igazat adok, hogy a testrszabást nem lehet kárpótolni semmivel,ugyanakkor kutyát nem érdelki, mert nem azt nézem, hogy néz ki,hanem, hogy mit tud adott alkalmazás,adott eszközön,és ebben szvsz. talán jobb. Droidos vonalon meg már nem tudom mi lehet a vonzerő a sok testreszabás,és ingyenes programokon kívül.Azt se tudnám, hogy melyik hardver,szofver,gyártó vajon tudja garantálni,hogy működik egy adott program, az adott verzión. 6 éves iSE is hasonlóan,de már lassabban kezeli a programokat. Ezt droidon nem tudom elképzelni. (Lehet az én hibám) A frissítések gyakorisága,és a zártabb rendszer nekem megfelel, mert a családban én felügyelek, azért, hogy minden flottul menjen. Ehhez hozzáteszem,hoy az igények alacsonyabban vannak,tehát megint csak visszakanyarodtam, oda, hogy a funkciók, a használati értékek,az adott igényekhez mérten nem okoznak fennforgást,és a mindennapokban kényelmesebb,és talán mondhatni egyszerűbbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Amazon Kindle
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest