- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #27 üzenetére
Nem maradt le, csak amennyire mindenki más is, aki egészben adja ki az ilyesmit.
(majd meglátjuk, hogy a három modellen kívül mikor érkezik a(z egész) frissítés a többi Xiaomira (meg arra a háromra is)).
A 14-es szériára én is kíváncsi vagyok, meg a új OS-re. -
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
Sokkal könnyebb lenne megtudni, hogy mit kaptak meg (olyasmit nem, ami vizuálisan is látszódna, holott számos olyan újítás lett, apróbb vagy nagyobb, lényegtelen). A cég maga is azt mondta, hogy ez még nem végleges verzió, és továbbra is fejlesztés alatt áll (erről linkeltem forrást a fent említett topicban).
Gondolom a HyperOS vs. MIUI 14 elárulja a változásokat (ez az új OS felelne meg a MIUI 15-nek). Tehát ami az új, 14-es szérián látható, az a teljes frissítés. Az első tesztekből majd kiderül minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest