Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
Üdv.
A fotón nem látszik jól mer rossz a fotó de csak az ic szállt el, égett meg de a környezete nem sérült meg.( látható módon nem )
A hiba éppen windows telepítés végén következett be és a driverek telepítését már nem tudtam megcsinálni.
A tablet működik annyiban, hogy a win elindul rajta de driverek hiányában nem lehet használni, nincs wifi, nem megy az érintő képernyő,.Mivel igy az sd kártyát sem látja nem tudom onnan sem felrakni a drivereket.
Megméricskélem a környezetet és próbálok egy jobb fotót készíteni.
Ha sikerülne az alkatrész azonosítása a cserét meg tudom oldani, a külföldi megrendelés sem probléma.
A Techlast ilyen 5 lábú ic-t sok tablet alaplapon használ a csatlakozók közelében.
Köszönöm a gyors választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest