Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
robbertoo8
csendes tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg aliexpressről egy P20HD, de a kezdeti öröm után eléggé kétségbe estem. Kb fél óra használat után, meghülyült a hangerő szabályzó. Először elkezdte összevissza állítgatni a hangerőt. Rá pár percre mintha ki-be húzgálnám a fülhallgatót, ki-be kapcsolta a fejhallgató módot, majd végül úgy is maradt, mintha be lenne dugva.
Találkozott már valaki ilyennel?
factory resetet próbáltam, nem segít. Akármit csinálok vele, úgy kapcsol be, minta be lenne dugva a fülhallgató. Ha tényleg bedugom, majd kihúzom, akkor is úgy marad. Szerintetek lehet vele valamit kezdeni? Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Találkozott már valaki ilyennel?
factory resetet próbáltam, nem segít. Akármit csinálok vele, úgy kapcsol be, minta be lenne dugva a fülhallgató. Ha tényleg bedugom, majd kihúzom, akkor is úgy marad. Szerintetek lehet vele valamit kezdeni? Köszi a válaszokat előre is!