- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Megérkezett ma a P20HD. Augusztus 24.én rendeltem, sztem elég gyorsan itt van.
Maga a tab árához képest nagyon minőségi összeszerelés. Gyárilag kijelző védő fólia precízen felrakva. Hátul is van rajta egy fólia, hagyom is rajta. Kijelzője okés, semmi extra, bőven jó. Rendszer gyári 10es, első bekapcsoláskor frissítés is érkezett (bugfixes). Teljes Magyar nyelv természetesen adott. A rendszer kicsit lagol, nem vészes, de azért érezni, hogy a Soc nem egy erős darab benne. Hbogo meg ilyesmi szépen fut, filmezni tökéletes. Hangszórók közepesek. Kamera kb. használhatatlan hulladék, de engem nem is érdekel tabon. Előlapi is nagyon gyér.
Elsőre ennyi, ha valakinek kérdése van, nyugodtan írjon rám
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest