Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
jdeutsch
tag
Szép reggelt Neked és mindenkinek!
Kérted hogy az általad korábban tapasztalt hiányosságokat nézzem meg az M30-on, megtettem,
és mint írtam is, a kérdéses alkalmazások hibátlanul mennek.
A Hsz-edből azt érzékelem hogy komoly előítéletekkel vagy felvértezve a Teclast termékekkel szemben, (minden bizonnyal nem alaptalanul, -korábbi tapasztalatok!) ha mindezt nem tudod semlegesíteni akkor
NE vegyél TECLAST M30-at!!! Nem állítom hogy hibátlan termék, /mint írtam is picit "nehéznek" érzem a fém ház miatt, -össze hasonlítva a Samsung Galaxy Tab S3-al,=minden műanyag,- a hangja (saját hangszóróin!) nem "hifi torony" minőség,-nincs mély hang,- de nem is várom el tőle, más gyártók sem jobbak e téren/
A fiam fent említett retina kijelzős pár hónapos Samsungjával összevetve -állítása szerint,- (szubjektív vélemény) semmiben nem marad el attól pedig az még most is 2x annyiba kerül mint az M30!
Játékra sem Ő nem használta, és én sem fogom. (véleményem szerint a Tablet nem arra való!!!)
Képeket nem készítettem róla, mivel pontosan olyan mint a neten fellelhető fotókon látható, élőben talán jobban érezhető a minőségi kidolgozás, de ezt az általam készített fotó sem érzékeltetné.
Végül de nem utolsó sorban figyelmedbe ajánlom nézz utána 6-7 évvel ezelőtt honnan indultak a ma favorizált
márkák / Huawei, Xiaomi,/ és hol tartanak ma? A Teclast-nak még van pár éve, nekem ,-veled ellentétben,-
nincs tapasztalatom a korábbi modellekkel kapcsolatosan, de változatlanul állítom az M30 ár/érték tekintetében verhetetlen készülék.
Remélem tudtam segíteni!
Üdv
J
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Ubuntu Linux
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
J