Hirdetés
- Mobil flották
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Fecdzo
senior tag
válasz

Frank.B

üzenetére
						Isten hozott!
Jo erzes azert, h valamilyen szinten a topik elerte celjat...
Az emlitett torenes bekovetkezesenek valoszinuseget sztem nehez megmondani. Ez olyan mint ha meg akarnad mondani, h hol lesz az arfolyam x+T ido mulva.
Ha abbol indulok ki h par kulfoldi iras es forum a szabalyozasok szigoritasat akarja, ugyankkor, pedig rettentoen eros a penzugyi szketor lobbija, a legvaloszinubbnek azt tartom h sokaig nem tortenik szignifikans valtozas, addig amig megegy flash crasht meg nem el a vilag. Akkor azert felgyorsulhatnak az esemenyek.Mint mondtam USA itt a kerdes es nem Europa....(asszem kevesen kereskednek ezen a piacon plane a topikon belul).
A kollegak akiket emlitettel igazabol a magjai ennek a topiknak. Mindenki jarja a sajat utjat es ez igy is van rendjen. Arra akarok ebbol kilyukadni, hogy neked is meg kell talalnod az utad. Ebben a topikban ugy gondolom rengeteg hasznos info osszegyult az evek folyaman es rengeteg hasznos iras is keletkezett rengeteg temaban.
A Te feladatod most mar az, hogy az altalad elore definialt szabalyok alapjan kezdj el kereskedni. A mindentudasi vagy sajnos sokszor inkabb hatraltatja az embert. Ez lett velem is. Ezert is alltam le a forumozassal egy idore, amig ki nem tisztul mit akarok elerni.A valasz erre.....realisztikus profitot elfogadhato drawdownt mellett, egy ev alatt. Mi a realisztikus profit? Indulj ki a hedge fundok teljesitmenyebol es rajossz. Ott a top fundok EVES 50% kornyeken tudnak produkalni. Ha nem profittal zarja az ember az evet, az sem azt jelenti h rossz a metodus amit kovetsz...egyszeruen csak ilyen a piac....ezt kell csak elfogadni h jo trader legyel...hogy ez kockazattal jar, amit meg okosan kezelve lehet csokkenteni, de soha nem lehet kizarni.
Ja, es igyekezz minnel hamarabb elessel kezdeni meg ha kis szamlaval is. Ha nem mersz elessel kezdeni akkor az a baj h nincs meg kiforrva benned a modszer amit kereskedni akarsz...a topikban nem minden rendszer, otlet es metodus mixelheto ossze!!!Valasztanod kell! Azert az indikkel ovatosan banj, ne az legyen az elsodleges, hanem mindig az ar....az indi csupan masodlagos!
 - 

Dzoli
tag
válasz

Frank.B

üzenetére
						Visszaolvasva én is jókat szoktam röhögni akkori önmagamon.

A több idősíkon való gondolkodásmód megmaradt, de a chart sokat egyszerűsödött, és idővel letisztult. Saját fejlesztésű indikátorokat használok.
Valami hiba miatt nem lehet képet feltenni az oldalra.
Aktuális tpl.Zsiday Viktornak van egy friss írása az általános bizalomvesztésről.
 - 

Dzoli
tag
válasz

Frank.B

üzenetére
						Üdv a fedélzeten!
Álmos áttért a játékprogram fejlesztésre. Gh0sT jövő tavasszal tervezi újra aktiválni magát. Zsizsik szintén melóból tolja a kereskedést. Én pedig egy forex klub indításán gondolkozom a jövő év elején. Szigorú feltételeket szabtam magamnak, többek közt, egy szép, éles számla publikálást és twitter követhetőséget is. Célirányos, M5 időtávú, mozgóátlagokon alapuló konkrét kereskedési rendszer mindennapos használata lesz a középpontban. Konkrét kereskedések bemutatása, magyarázata, elemzések, webináriumos fejtágítások formájában. Részletekről majd hamarosan írok.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
 - Új! AKRacing Premium Master gamer szék
 - LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
 - Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő