- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mylenovo
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #568 üzenetére
Szia!
Az IPv4-re váltás megoldotta a problémám!!! Köszi szépen neked, mert itt a fórumon olvastam, hogy állandóan emlegetted ezt az IPv6-IPv4 váltást, ezért gondoltam, hogy teszek egy próbát. Már rengeteg mindent kipróbáltam, több fórumba is írtam, de nem mondtak semmi okosat.
Az már meglepőbb, hogy az UPC ügyfélszolgálata sem említette ezt. Pedig nem lehet ritka hiba, ugyanis a MyUPC felületén van egy menüpont, ahol egy alkalommal át tudsz IPv4-re váltani (régi és új protokollként emlegetik).
-
mylenovo
csendes tag
Szia Gubek-Einste! Elsősorban tőled kérdezném, mert úgy látom, te nagyon vágod ezt a témát. Fél éve küszködök egy fura problémával: időnként leáll a böngészés, nem nyílnak meg oldalak. (Ha ilyenkor a mobilommal megmérem a wifis netsebességet, akkor tud mérni forgalmat, tehát a sávszélesség elvileg adott).
Akkor is jelentkezik a probléma, ha a Technicolor modemet és a laptopot kábellel kötöm össze.
Akkor is ha külső wifi routert használok.
A gépet újratelepítettem, ezután is jelentkezik a probléma. Kipróbáltam, hogy a Google dns-t állítottam be, de így is. Kikapcsolt és bekapcsolt antivírus/tűzfal mellett is próbáltam, de úgy is jelentkezett a probléma.
Amikor jó: ha rácsatlakozom a szomszéd WiFree-jére. Akkor isteni, egycsapásra megszűnik minden gond.Elképzelhető szerinted, hogy az IPv6-os rendszer kavar be ennyire? Vagy szerinted milyen irányban érdemes a hibát keresni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Androidos tablet topic
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest