Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mylenovo

csendes tag

válasz Gubek-Einste #568 üzenetére

Szia!

Az IPv4-re váltás megoldotta a problémám!!! Köszi szépen neked, mert itt a fórumon olvastam, hogy állandóan emlegetted ezt az IPv6-IPv4 váltást, ezért gondoltam, hogy teszek egy próbát. Már rengeteg mindent kipróbáltam, több fórumba is írtam, de nem mondtak semmi okosat.

Az már meglepőbb, hogy az UPC ügyfélszolgálata sem említette ezt. Pedig nem lehet ritka hiba, ugyanis a MyUPC felületén van egy menüpont, ahol egy alkalommal át tudsz IPv4-re váltani (régi és új protokollként emlegetik).

• mylenovo

csendes tag

Szia Gubek-Einste! Elsősorban tőled kérdezném, mert úgy látom, te nagyon vágod ezt a témát. Fél éve küszködök egy fura problémával: időnként leáll a böngészés, nem nyílnak meg oldalak. (Ha ilyenkor a mobilommal megmérem a wifis netsebességet, akkor tud mérni forgalmat, tehát a sávszélesség elvileg adott).
    Akkor is jelentkezik a probléma, ha a Technicolor modemet és a laptopot kábellel kötöm össze.
    Akkor is ha külső wifi routert használok.
    A gépet újratelepítettem, ezután is jelentkezik a probléma. Kipróbáltam, hogy a Google dns-t állítottam be, de így is. Kikapcsolt és bekapcsolt antivírus/tűzfal mellett is próbáltam, de úgy is jelentkezett a probléma.
    Amikor jó: ha rácsatlakozom a szomszéd WiFree-jére. Akkor isteni, egycsapásra megszűnik minden gond.

Elképzelhető szerinted, hogy az IPv6-os rendszer kavar be ennyire? Vagy szerinted milyen irányban érdemes a hibát keresni?

Új hozzászólás Aktív témák