- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Opauszki
csendes tag
válasz
Zoli0726 #632 üzenetére
Nos, én írtam a UPC-nek, hogy mi a problémám, ők egy rövid üzenetet visszaírtak, hogy ipv6-ról visszaállították ipv4-re a hálózatot, és már működni fog. És tényleg. Pedig egyszer már kértem, hogy rakják vissza ipv4-re, mert az egyik telóm nem hozta be a weboldalakat, akkor megtették, de valami csoda folytán nemrégiben csak átpakoltak ismét ipv6-ra.
Szóval a megoldás: Írj nekik, hogy mi a problémád, és kérd, hogy állítsák vissza ipv4-re a hálózatot. Azóta én elvagyok vele. -
Opauszki
csendes tag
válasz
Zoli0726 #632 üzenetére
Nekem is tök ugyanez van, most vettem egy ps4-et, upc-s nettel, de ugyanúgy nincs PSN szolgáltatás. Nekem is a jó öreg Technikolor modem van. De internet van, mert a böngészőben meg tudom nyitni a honlapokat, de PSN nincs. Mindenesetre írtam a UPC-nek, bár nem tudom, hogy egyáltalán értenek-e ehhez. Megnyitottam a megfelelő portokat, próbáltam bedugni a lankábelt, de mindig kidobott valami hibaüzenetet, hogy miért nem jó. És ez roppant bosszantó. Legfeljebb kérek egy modemcserét, hátha az megoldja, bár tudja a fene.
Megpróbáltam mobilnettel is, úgy tökéletesen működött minden, szóval itt a upc-vel lesz gond, mint ahogyan ez egy csomó fórumon olvasható. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest