Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
teppik_amon
tag
Lehet, hogy nem volna rossz, összeállítani egy teázási útmutatót az első hozzászólásban.
Pl milyen típusú teát hogyan kell elkészíteni. (Leforrázni, vagy csak áztatni, vagy vegyesen)
Milyen típusú teák vannak (fekete, fehér, vörös, gyümölcs, etc)
Melyik mire jó. Ilyen..tapasztalatok gyűjtőhelye. Bár nem oly hosszú a topik, hogy ne lehessen átolasni
Aztán gondoltam, nem hiszem hogy ilyen összefoglaló nem létezik. Naná hogy a wikihez fordultam
és lőn találat -
teppik_amon
tag
Kicsit up-oljuk a témát. Úgyis itt a szezon, megjött az első torokfájásom, elő a teáskészletet. Közben rákerestem a fórumok között a teára és megleltem ezt
Gyorsan végig is olvastam. Mindig jön valami újonc aki felhozza a témát, aztán elül a lelkesedés 
Így első blikkre én nem is teázom, lehet hogy kéne valami kategória megjelölést kreálni a hozzám hasonló "koca teásokra". Filteres fekete tea, sok citrom, sok méz. Limonádés?

De kedvet kaptam az "igazi" teázáshoz, úgyhogy el fogok látogatni egy teaházba és kipróbálok ezt-azt. A rooibos például érdekesen hangzik.
Amik nagyon bejönnek: régebben Lipton yellow label, újabban a Twinings Earl grey meg a Lady grey. (talán az agyon citromozás miatt, ezek mellé elment)
Kezdődjék hát a teás szezon! (nálam ez szigorúan őszi-téli dolog, nyáron elképzelhetetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest