Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Volt itthon még a megrendelten kívül egy másik Mate tea, még a Lidlből jött, nem tudom pontosan milyen, mert már dobozban volt (inkább por állagú), de szerintem vmi füstös lehetett. Előbb készítettem belőle egy főzetet, megrázóan rossz élmény volt, az íze és az illata is inkább viszolygást váltott ki belőlem, majdnem a gyomromat is felkavarta picit, néhány korty után a lefolyóban landolt az egész. Mátéval úgy tűnik, hogy nem leszünk barátok.
Bár tudom, nem tradicionálisan készítettem, de a hőfokot és az áztatási időt betartottam, el nem tudom képzelni, hogy ez másképp készítve annyival jobb lehet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár tudom, nem tradicionálisan készítettem, de a hőfokot és az áztatási időt betartottam, el nem tudom képzelni, hogy ez másképp készítve annyival jobb lehet.