Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple Watch
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Na közben meg is válaszoltam magamnak már természetesen kipróbáltam. Teljesen jól átmegy rajta a "tea aroma", Természetesen a résen keresztül minimális kis apró darabok is átjutnak de az ugye leülepszik az aljára tehát vészes.
Még a mennyiséget kell majd kitalálnom mert az eddigi egy bögre/egy teáskanál/2 perc után nem akartam másfél liter vízhez arányosan több zöld teát tenni vagy tovább áztatni, így lett kb 3 teáskanál és 3,5 percig volt benne (Alnatura Gunpowder).
Ennek megfelelően nem annyira intenzív az íz mintha csak egy bögréhez egy teáskanál menne, ezt még ki kell tapasztalni, talán legközelebb 4 is mehet. Régebben a topikban volt is szó erről, esetleg valami konkrét tippnek örülnék ha valaki tud valami bevált módszert

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest