- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Vettem egy ehhez hasonló boroszilikát teáskannát amiben a filter alján háromszor három vékony rés van kivágva szerintetek ez mennyire alkalmas zöld tea készítéséhez ? Köszönöm szépen a segítséget! Persze ki is próbálhatnám rögtön csak gondoltam hogy akkor inkább visszaviszem ha eleve nem alkalmas.. A nem alkalmast úgy értem hogy mivel ugye 2 perc elég a zöld teának nem tudom hogy van-e elég ideje arra hogy átfolyjon ezeken a kicsi réseken a teavíz. Külsőleg nagyon tetszik mert teljesen üveg az egész.

Illetve elvileg mivel hőálló üvegről van szó rá lehet tenni főzőlapra és fel lehet benne forralni a vizet. illetve van egy tartó hozzá amibe lehet tenni egy mécsest és így melegen tartja a kész teát. sajnos csak másfél literes tehát nem olyan nagy de nekem nagyon tetszett és csak 2500 Ft volt

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest