Hirdetés
- iPhone topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Miniteszt. Ma voltam ismét a Carpe Diemben, vettem néhány teát.
Panna Cotta: édes gyümölcstea. Kissé vajas ízű/illatú, de jó kis savanykás tea, ebben a melegben nagyon jó.
Red Bush Puncs: kissé furcsának találom a nevét, nem csak azért, mert leginkább rooibus-nak ismerem/mondom, hanem mert ha már lefordítják, akkor miért épp az angolnál kell megmaradni, miért nem lehetett magyarra fordítani? De a teáról: nem-fermentált, tehát ''zöld'' rooiból van, mindenféle virágszirmokkal és néhány gyümölccsel. Nincs meg benne a fermentált rooi markáns, néha zavaró íze. Nagyon jó kis könnyű ital, asszem teszek bele pár jégkockát is, mert langyosan nem érzem az ízét rendesen. Hidegen jobb.
Van még egy, amit már régebben vettem, de eddig mindent tarolt. A neve SZuSSZaNáS. Yunnani fekete tea, tört mandula, citrushéj, aroma, édesgyökér (le se tudná tagadni), áfonya, fekete ribizli. Édes, ízes, telt, de nem nehéz. Asszem ma még fogok inni belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Befutott a peronra a hardvervonat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 250R G10 - 15.6"FHD IPS - Core 5 120U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest