Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Miniteszt. Ma voltam ismét a Carpe Diemben, vettem néhány teát.
Panna Cotta: édes gyümölcstea. Kissé vajas ízű/illatú, de jó kis savanykás tea, ebben a melegben nagyon jó.
Red Bush Puncs: kissé furcsának találom a nevét, nem csak azért, mert leginkább rooibus-nak ismerem/mondom, hanem mert ha már lefordítják, akkor miért épp az angolnál kell megmaradni, miért nem lehetett magyarra fordítani? De a teáról: nem-fermentált, tehát ''zöld'' rooiból van, mindenféle virágszirmokkal és néhány gyümölccsel. Nincs meg benne a fermentált rooi markáns, néha zavaró íze. Nagyon jó kis könnyű ital, asszem teszek bele pár jégkockát is, mert langyosan nem érzem az ízét rendesen. Hidegen jobb.
Van még egy, amit már régebben vettem, de eddig mindent tarolt. A neve SZuSSZaNáS. Yunnani fekete tea, tört mandula, citrushéj, aroma, édesgyökér (le se tudná tagadni), áfonya, fekete ribizli. Édes, ízes, telt, de nem nehéz. Asszem ma még fogok inni belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest