Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
hi!
Tegnap irtam egy valaszt erre ne tanalom??? hogy hova lett??? vagy nem kuttem el??? ejjenek a nyugalmas napojaim:- )
Szoval:
Keverem a szezont a f.szommal...
Szoval 98 nyaran vala kinn anglia es hoztam szep kek csomagolasu gyumolcs teakat... sajna a markat elfejtettem: - ((( ezert egy nagyonb gyonyoru es szamomra kedves holgy aki 01-ben volnult konferenciazni felajnlotta segitseget es bejart par boltot de mikor monda, hogy kek csomag, akkor mindneki eyertelmuen a Tetley-re asszocialt... es hozott is egyet, ami 3 teabol blended annak egyik osszatevoje a rooiboss... na mos tegy masik szinten gyonyoru es szinten nagyon kedves hogy ugy 03/04 krnyekn del afrikaban keverte a vegyszereket es ennek a kirandulasnak eredmenyekent erkezett hozzam egy adad rooibos aminek sajna comagolasa siznten elveszven... de mivel del-afrikaval jok a labor kapcsolatai ezert felvetettem a lyanyoknak ha erkezik vki legkozlebb onan hozzon mar nekm egy csomaggal...
egyellore ennyi
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest