- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #230 üzenetére
hi!
Tegnap irtam egy valaszt erre ne tanalom??? hogy hova lett??? vagy nem kuttem el??? ejjenek a nyugalmas napojaim:- )
Szoval:
Keverem a szezont a f.szommal...
Szoval 98 nyaran vala kinn anglia es hoztam szep kek csomagolasu gyumolcs teakat... sajna a markat elfejtettem: - ((( ezert egy nagyonb gyonyoru es szamomra kedves holgy aki 01-ben volnult konferenciazni felajnlotta segitseget es bejart par boltot de mikor monda, hogy kek csomag, akkor mindneki eyertelmuen a Tetley-re asszocialt... es hozott is egyet, ami 3 teabol blended annak egyik osszatevoje a rooiboss... na mos tegy masik szinten gyonyoru es szinten nagyon kedves hogy ugy 03/04 krnyekn del afrikaban keverte a vegyszereket es ennek a kirandulasnak eredmenyekent erkezett hozzam egy adad rooibos aminek sajna comagolasa siznten elveszven... de mivel del-afrikaval jok a labor kapcsolatai ezert felvetettem a lyanyoknak ha erkezik vki legkozlebb onan hozzon mar nekm egy csomaggal...
egyellore ennyi
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest