- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ezt aláírom, hogy számít, nem tagadom, de egy bolti filteres valamihez képest, már szerintem ezek is messze jobbak. A 2-3-4 ezer forint/100 grammos kategória. Ilyen drágákat én szerintem nem fogok tudni megkóstolni.
Illetve nem tudom, hogy valóban ennyivel jobbak, és nem csak úgy van, mint egy drágább bor esetén? Hogy tényleg jó, meg finom egy 15.000 forintos, de annyival meg nem jobb egy 3.-4.000 forintostól, mint amennyivel többe kerül.
Biztosan finom lesz, fehér és sárga teát egyelőre még nem kóstoltam, főleg ilyen különleges fajtát.
Én most fahéjas szilvát tolok éppen, bár nem vagyok nagy gyümölcstea rajongó (számomra túl savasak), de ez egész jó, tegnap szembejött a Lidlben, azt írták ünnepi tea, így megkezdtem a ráhangolódást az év végére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve nem tudom, hogy valóban ennyivel jobbak, és nem csak úgy van, mint egy drágább bor esetén? Hogy tényleg jó, meg finom egy 15.000 forintos, de annyival meg nem jobb egy 3.-4.000 forintostól, mint amennyivel többe kerül.