Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• muxi-muxi

senior tag

válasz arpi6k #2 üzenetére

arpi6k albérlőtársa voltam és nálam is a Doom 3 miatt szakadt el a cérna. Vettem 256 mega ramot, meg az első heat pipe-os hűtők egyikét. Ez 15 ezer forintomba került 2004-ben. A következő megőrülésem a Most Wanted miatt volt. Teljes konfigcsere. Előbb vettem hozzá egy Inno 6600 GT-t (AGP, mindenki szívott vele, én csak egy kicsit. Csak a gyári hűtőjével ment.) 48 ezerért, majd teljesen átálltam Intel/AGP kombóról A64/PCI-E re. Itt már csak a következő videókártyák mentek bele a gépembe: Gainward 6600GT (29 ezer), His Radeon X800GTO (12pipe, 32 ezer), X1800XL (2 db, az első selejt volt, 72 ezer), És egy Gainward 7900GT Bliss (erre már csak ráfizettem 15k-t), amit sosem üzemeltettem alapjáraton (570 VidCore / 1700 MemCore). Aztán elkapott a pauperizáció (csóró lettem), és el kellett adnom a gépem. Filérekért elkótyavetyéltem, és vettem egy notit (Asus A9RP). DE. Itt is elindultam a lejtőn, és elkezdtem a Most Wanteddel játszani... Felbővítettem egy gigára a ramot, és minimálbeállításokon kezdtem újra a HC-gamer létet (persze a belerakott A-Data 512-es ram instabil lett két hét után , úgyhogy most garanciázhatom, pedig egy deka tuning nem volt...). Mostanában újra elkapott az asztali rendszer iránti hév, ezért már beszereztem egypár kacatot (Ház, táp, ram, vinyó, monitor, hűtő), és ismét nekiállatm hogy MW kompatibilis legyen a gépem... Harminc évesmúltam, és én már az a generáció vagyok aki már gépen nőtt fel, ergo vénségéig fog játszani, mondjuk az NFS 203514-tel :)

Új hozzászólás Aktív témák