Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Ilyen is van!? Nagyon jó... Mondjuk 10+ éve nem gamerkedem, bár DarthSun ft meghozta a kedvem utóbbi hetekben, mióta civilizált OS-en is elkezdett gamerkedni. Nekem egyelőre a hardvereket kéne összerakni, mert ezeréves lőtéző játékokkal megint ellennék egy darabig! CoD, MOHAA és tsai-ra gondolok.Bár lehet inkább a jó öreg AMD-ket kéne kikonzerválgatni. (ez az AMD nem a VGA)
Tudtad, hogy anglisztika szakra simán felvesznek német nyelvtudással is? Mehet menet közben is az angol megtanulása, nekem is fura volt, de mégis tény. Lehet, hogy valami alapangol volt annak, akit felvettek így, de nem középfokú, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen is van!? Nagyon jó... Mondjuk 10+ éve nem gamerkedem, bár DarthSun ft meghozta a kedvem utóbbi hetekben, mióta civilizált OS-en is elkezdett gamerkedni. Nekem egyelőre a hardvereket kéne összerakni, mert ezeréves lőtéző játékokkal megint ellennék egy darabig! CoD, MOHAA és tsai-ra gondolok.